SV Hertha MD2 najaarskampioen!!

30 november 2015

De meiden spelen voor het eerst allemaal op een groot veld en wat een mooie competitie hebben we toch, allemaal leuke en sportieve tegenstanders. Onze sponsor Vink Bouw hadden de meiden in het begin van het seizoen helemaal in het nieuwe gestoken.
De start in de competitie was bij vv De Meern uit, die werd in winst omgezet, daarna nog 7 overwinningen op rij en toen een gelijkspel tegen csw uit Wilnis.
Vandaag was het dan zover, bij een overwinning konden de meiden kampioen worden, een hele prestatie natuurlijk. Bij trainingen en wedstrijden zie je heel veel plezier bij de meiden en uiteindelijk gaat het daar ook om.
Onder fantastische omstandigheden en op het hoofdveld begonnen we om 11:00uur aan onze kampioenswedstrijd. De spanning bij de meiden was aanwezig want er moest wel gewonnen worden, bij verlies of gelijkspel zouden we het kampioenschap een week uit moeten stellen maar dat wilde we natuurlijk niet. De meiden begonnen prima aan de wedstrijd en waren de betere partij, kregen kansen om op voorsprong te komen maar de keeper van De Meern was in vorm. Maar na 17 minuten was de voorsprong daar, mooie actie van Femke en Sterre en Daniek knalde de 1-0 tegen de touwen. Tot de rust bleef het 1-0 voor de Herthanen. Na rust kwam de Meern een paar keer gevaarlijk op ons doel af maar keeper Daniek was niet te passeren. Hertha nam weer het initiatief en het was Mandy die de 2-0 scoorde, het feest kon beginnen???? Toen Sterre kort erna de 3-0 maakte kon het niet meer fout gaan. Het feest was langs de lijn al begonnen en toen Daisy ook nog de 4-0 scoorde kon de (kinder) champagne geopend worden. 9 wedstrijden, 8 gewonnen en een gelijk, een fantastische prestatie van de meiden na afloop waren en bloemen van de jeugdvoorzitter Michel Klinkhamer en meiden coördinator Danny Bierman en uiteraard een heerlijk patatje en wat te drinken in de kantine waar het kampioensfeestfeest nog uren door ging!!!
Daniek, Mo, Ismene, Noa, Femke, Mandy, Daisy, June, Noa, Sterre, Fenna, Nienke, Yasemin, Emma, van harte gefeliciteerd!!! Ook de leiders Bernard, Rene, Edwin en de trainers Leo en Quinty uiteraard ook van harte gefeliciteerd!!