KDO D3 - Hertha D3

23 november 2015

Wie had dat gedacht op zaterdagochtend om een uur of negen. Het water kwam met bakken naar beneden onderweg naar de velden van KDO. Maar toen er om kwart over tien werd afgetrapt voor de bekerwedstrijd stond er een stralend zonnetje aan de hemel. Dat deed de mannen van Hertha blijkbaar goed want ze gingen meteen vol in de aanval. Na wat mooie combinatie”s en een aantal schoten op doel was het na een kwartier raak. Kyan knalde nummer één in het net. Er werd door het hele team goed gecombineerd en KDO kwam maar niet over de middenlijn. Kort voor rust maakte Dennis 2-0 . Mark hoefde in de rust alleen maar te zeggen dat het zo wel goed ging. Na de thee werd er weer vol op de aanval gespeeld. Die paar keer dat KDO toch doorbrak stond de achterhoede op zijn post. Er was geen doorkomen aan. De keeper van KDO hield met fraaie reddingen zijn team nog op de been maar in de laatste twintig minuten was de koek op bij KDO. Kyan, Ryan en Daan schopten er nog vier in en zo stond het 6-0. In het laatste kwartier deed Niels een aantal pogingen om ook een doelpuntje mee te pakken. Na een aantal weken met een blessure was hij gelukkig weer van de partij. Het lukte maar niet om die goal te maken maar dat gaat binnenkort vast lukken. Na deze mooie overwinning bekert Hertha d-3 door.