MENU
 

Parkeerperikelen‏

13 november 2015

Beste Herthanen,

 

Ook afgelopen periode zijn wij, met name op de zaterdagochtenden, geconfronteerd met een extreme drukte op de parkeerplaats en de Mijdrechtse Dwarsweg.

Het langs de Mijdrechtse Dwarsweg geldende parkeerverbod speelt hierbij een grote rol.

Het zal u niet verbazen en waarschijnlijk bent u er zelf ook mee geconfronteerd, dat dit met grote regelmaat leidt tot frustratie en irritatie onder de automobilisten.

 

Dit is des te vervelender voor de automobilisten van bezoekende verenigingen die immers geen andere mogelijkheid hebben om bij ons te komen dan met de auto.

De mogelijkheid die zij niet hebben, heeft u echter wel. Voor u zijn er mogelijkheden om op een andere wijze het sportcomplex “De Molmhoek” te bereiken.

Als u toch van mening bent dat de auto voor u de beste manier is om naar het sportcomplex te komen bestaat de mogelijkheid om te parkeren bij het VLC college.

 

Uw medewerking in deze maakt het voor het bestuur van sv Hertha en alle vrijwilligers aangenamer en prettiger om als gastheer voor bezoekende verenigingen op te treden.

Wij als bestuur van sv Hertha doen daarom ook een nadrukkelijk verzoek aan de ouders van onze leden en leden om de parkeerplaats te ontzien en mee te werken aan betere en beheersbaarder parkeer omstandigheden.

 

Bij voorbaat dank voor u bereidwillige medewerking,

Het Bestuur.

Naar het overzicht