Hertha C2 maakt gehakt van Aalsmeer C6....2-18‏

09 november 2015

Met nog slaap in de ogen stond het gehele team en vele ouders in alle vroegte voor de op de verzamelplek bij de V.L.C om in Aalsmeer het doelsaldo op te vijzelen om hoog in de competitie te blijven en werd op voorhand van uit gegaan sowieso gewonnen zou worden.

Om de spelers nog veel hongeriger te maken al zij al waren als gevolg daar menigeen niet aan een stevig ontbijt waren toegekomen beloofde de Coach voor iedereen een patatje oorlog uit indien de wedstrijd met minimaal 10 punten verschil zou worden gewonnen....en hoopte hij erbij dat de gebruikte calorieën in de wedstrijd veel meer zouden zijn dan de beloofd dubieuze calorie rijke consumptie ..weleens waar in eigen kantine voor de clubkas...dus een win -win actie!

Met die instelling werd aan de wedstrijd begonnen en was na 3 min. al raak met een goede aanval en een subtiele in tikker van Finn Colly 0-1 ....niet veel later Wouter de Waard kwam door slecht uitverdedigen van de thuisclub aan de balgevolg die hij vakbekwaam achter de verraste keeper schoot 0-2 een paar minuten later via een perfecte steekpas van Jimmy van de Wilt werd Wouter van de Waard wederom in kansrijpe positie aan gespeeld en cool volgens boekje door hem afgewerkt... 0-3.

In de 15 de minuut was het Bob van Liesveldt die door Jimmy aangespeeld en die als captain mee wilde delen in het knal feest maar de goed leidende scheidrechter keurde zijn coal wegens buitenspel af..!

Het strijdtoneel werd geheel op helft van de tegenstander opgevoerd en werd de druk voor de tegenstander ondragelijk en werd het van de slof van de hard werkende Vincent na 22.min ..0-4....!Mooie aanval en verrassend schot Van Jimmy ....0-5 ..verder Wouter subliem afgewerkt...0-6 ..! Maar ook nu gedreven Bob benutte een moeilijke kans 0-7..!

Wouter en Bob ne een perfecte een tweetje en rust 0-8... Wouter erbij als een goaltjes dief ..0-9 en met de smaak van een patatje in de mond nog even Wouter als absolute Man van de Match ...0-10 en daarmee werd de rust in gegaan..!

Een gelopen race ...maar toch maande de Coach de tweede helft de wedstrijd in te gaan met de instelling al stond men als juist met 10-0 achter want om in de race om de bovenste drie kon het doelsaldo weleens doorslaggevend zijn.

Wat niemand echter niemand verwachtte werd er door de tegenpartij vanaf de aftrap druk gezet met goed positie spel en goede passen. Hierdoor werd de verdediging van Hertha volkomen verrast daar de meeste spelers een aanvallende rol in gedachten hadden. Als gevolg hiervan na 2 min. na de rust al 1-10...!

De schrik zat er in maar dat belette Rowan aandeel in de winst waar te maken door met een goed de keeper te verrassen .1-11

Maar de verdediging werd daardoor weer op het verkeerde been gezet en kon ondanks ongelovig veel en goed verdedigen door Stein Brabander dat de thuisclub op 2-11 kon komen..!

Maar nu werd er wel adequaat de draad van scoren opgepakt door goed overspelen rap tempo de aanvallen op te zetten...war resulteerde 2-12 door de ijverige werkende Jimmy van de Wilt.

Het spel werd een genoot om naar te kijken ..door een goede samenwerking tussen vele spelers bereikte Kay die de Finn in de gelegenheid stelde 2-13 te maken niet veel later deed Wout zich weer eens zien wat resulteerde in ..2-15..!

Dat Brian van de Hulst die als gelegenheids spits Finn had vervangen ondanks wat missers voor het doel kwaliteiten had toonde hij door een rebound met een listig boogballetje de keeper het nakijken te geven 2-15.

Van leiding mocht de voorstopper Kay Okkerse in de laatste10minuten als spits fungeren en dat maakte hij waar door een goal middels achter zijn standbeen te scoren 2-16 en tevens uit een goede voorzet van Jimmy de 2-17 te maken.

De laatste goal kwam tot stand tussen een goed voorzet van Kay op Finn...die de laatste goal aantekende 2-18

De laatste kans was weggelegd en gegund door de captain Bob aan Kay Te Beest door hem een strafschop te laten nemen op 20 meter afstand van zijn zwaar beproefde collega ..met sportief gevoel voor respect schoot hij naast het doel en was sportieve missie geslaagd ..!