Maarsen D5 - Hertha D3

02 november 2015

Op deze prachtige frisse herfstochtend moest de D-3 al vroeg uit de veren. Om negen uur werd er afgetrapt en meteen werd duidelijk dat Hertha nog niet helemaal wakker was. De achterhoede met Ricardo, Wouter, Matthys en Geert werden in het eerste kwartier overlopen door de Maarsen voorhoede. Ook middenvelders Niels, Damon en Bram moesten alle zeilen bijzetten om Maarsen tegen te houden. Cooper redde een paar keer maar na dertien minuten was het twee nul voor Maarsen. Na de twee nul ging het ineens lopen. Voorin werden kwamen er wat kansjes en in de twee en twintigste minuut krulde Daan de bal in de rechter boven hoek. 1-2. Kyan en Dennis misten nog wat kansen maar Ryan zorgde met een mooie loopactie en het omspelen van de verdediging voor de gelijkmaker. Na de thee ging Hertha voortvarend van start maar stuiten op een voortreffelijke Maarsen keeper. Weer zakte Hertha wat in en tussen de tiende en de twintigste minuut maakte Maarsen drie doelpunten en was het 5-2. Weer was Hertha wakker geschud en zette een offensief in dat klonk als een klok. Eerst Niels die alleen op de keeper af ging maar tot tweemaal toe lukte het niet om te scoren. Even later een mooie voorzet en Dennis joeg de bal in het doel. 3-5. Een minuut later was het weer Dennis die iedereen z,n hielen liet zien en maakte 4-5. Weer met het hele team naar voren om de gelijkmaker er uit te slepen maar dat mocht met nog 1 minuut te spelen niet meer lukken. Wat coach Mark zag was een team dat nog wel eens een steekje laat vallen maar als ze hun tanden er in zetten gebeuren er mooie dingen. Jammer genoeg was de wedstrijd iets te kort om gelijk te komen want dat hadden de boys wel verdiend.