Hertha D3 Desto D4

20 oktober 2015

Op deze regenachtige zaterdag middag regende het ook doelpunten bij de wedstrijd tussen Hertha en Desto. De D-3 mannen kwamen maar niet in hun spel en werden in de eerste helft aan alle kanten voorbij gelopen door de voorhoede van Desto. Na een minuut of tien werd het 0-1 maar tussen de twintigste en dertigste minuut kregen ze er maar liefst vier om hun oren. Dat werd theedrinken met een 5-0 achterstand. De rust bracht ook geen verbetering want in de eerste minuut van de tweede helft lag nummer zes erin. Daarna kwam er iets meer agressie in het spel maar die achterstand was niet meer om te buigen. Vijf minuten voor het einde van de wedstrijd werden nog twee doelputen gemaakt. Dat was even wennen om met 0-8 te verliezen. Toch was er een man van de wedstrijd. Keeper Koen zorgde met een paar fraaie reddingen dat de mannen niet met dubbele cijfers om hun oren kregen. De supporters blijven erin geloven en volgende week gaan we weer voor een goed resultaat aan de bak bij Argon. Dus kop op mannen.