MENU
 

Wedstrijdverslag Victoria - Hertha 6 - 1

16 oktober 2015

Zaterdag stond de uitwedstrijd tegen victoria op het programma. Victoria wat vorig jaar nog actief was in de 3e klasse op zondag en dit jaar verhuisd was van de zondag naar de zaterdag afdeling. Hierdoor zijn ze gelijk één van de favoriete voor de titel. Hertha was vooraf dus al gewaarschuwd en wist dat het een zware wedstrijd zou worden, helemaal omdat het zelf ook een elftal aan spelers mist wegens blessures en vakanties.

De aanvang van de wedstrijd was een kwartier uitgelopen wegens uitloop van eerdere wedstrijden.
Hertha trapte af en werd meteen onder druk gezet door Victoria. Dit resulteerde in veel en vroeg balverlies van Hertha. Victoria was beter en drong aan. Na 10 minuten spelen kwam de aanvaller van Victoria in schietpositie op randje zestien en schoot op doel, de bal gaat tussen twee spelers van Hertha door en rolt tergend langzaam in de korte hoek. Keeper Wouter Moen had dit niet verwacht en kon de bal niet meer keren.
Hertha wist niet hoe het om moest gaan met de vele lopende mensen van Victoria en dit leidde al snel tot de 2 en de 3-0. Hertha speelde een verloren wedstrijd en moest de schade beperkt zien te houden. Waar kon probeerde Hertha wel te voetballen maar dit werd vaak onmogelijk gemaakt door het vroeg en goed druk zetten van Victoria. Toch kwam Hertha er een aantal keer uit en dit resulteerde in een paar mooie aanvallen, helaas zonder resultaat. Na een half uur speelde kreeg Victoria een vrije trap iets buiten de zestien. De bal gaat via de muur van Hertha de andere hoek in, waardoor keeper Wouter Moen kansloos was. 4-0 Als dit soort ballen er ook al in gaan zit voor Victoria alles mee. Na de 4-0 begon Hertha beter te voetballen en kon het Victoria wat tegenstand bieden. Na een mooie diepe bal op Neal Klesman die vervolgens vrij door kon lopen op keeper van Victoria, legde hij de bal af en kon Mher de bal voor open doel inschieten 4-1.

Na rust kon je zien dat Victoria wat gas terug nam en ging het spel op en neer. Hertha kreeg wat kansjes die niet benut werden. Victoria kreeg de iets betere kansen wat ook resulteerde in
de 5 en 6-1. Dit was ook de eindstand.

Hertha speelt Zaterdag 17-10 zijn zevende wedstrijd thuis tegen FC Weesp. Ook Weesp draait bovenin mee in de competitie dus het beloofd weer een zware wedstrijd te worden op Sportpark de Molmhoek. De Aftrap van de wedstrijd is om 15:00 en wij hopen u dan te zien om hertha aanmoedigen.

Naar het overzicht