Ryan zet met een prachtige actie Hertha D3 op winst

11 oktober 2015

De uitwedstrijd van Hertha d-3 bracht hen naar Loenen. Na het succes van vorige week moesten de mannen weer aan de bak. Tegen de Vecht werd er om kwart voor twaalf aangetreden. Met Niels nog geblesseerd en Geert afwezig moest het karwei met elf man geklaard worden. Na een moeizaam eerste kwartiertje kroop Hertha uit z’n schulp en kwamen er wat kleine kansjes. Een kopbal en wat schoten op doel maar net naast of over . Ook de Vecht kreeg wat kansen maar een oplettende Hertha achterhoede zette de voorhoede regelmatig buiten spel. Rusten met een 0-0 stand en Mark vertelde de mannen wat er in de tweede helft moest gebeuren. Meteen werd de Vecht in de verdediging gedrongen maar verschillende kansen om te scoren werden om zeep geholpen. In de vijfde minuut een geweldige actie van Ryan. Hij kreeg op rechts de bal aangespeeld, passeerde drie man, raakte de bal kwijt maar veroverde het leer weer terug. Weer slalomde hij langs drie verdedigers en schoot de bal in het doel. Dat gebeurde terwijl hij met een stevige blessure eigenlijk niet meer normaal kon lopen. De rest van het team putte moed uit deze voorsprong en zette nog een tandje bij. De tweede goal wilde maar niet vallen dus bleef het heel spannend. Kort voor tijd brak de spits van de Vecht door en ging alleen op de keeper af. Een geweldige sprint van Ricardo en een sterke tackel op de bal voorkwam de gelijkmaker. Wederom een mooie team prestatie is deze 0-1 overwinning.