MENU
 

Zaterdag a.s. start de interne voetbalcompetitie voor 5-6 jarigen.

26 oktober 2012

Beste Lars, Teun, Jack, Indy, Kane, Emma, Kièro, Uwito, Lars, Mik, Lotte, Mats, Jasper, Bo, Mike, Milan, Kick, Thiago, Loek en Mees,

Zaterdag a.s. start de interne voetbalcompetitie voor 5-6 jarigen.

Het schema tot de winterstop ziet er als volgt uit:
27 oktober
3 november
10 november
17 november
24 november
(1 december: geen voetbal, maar Sinterklaasviering in de kantine) 8 december
15 december

In januari gaan we naar de Boei voor ons traditionele winterstopzaalvoetbaltoernooi. Let wel, dit is op zondag en niet op zaterdag. Op de volgende 5 zondagen wordt gevoetbald: 6 januari, 13 januari, 20 januari, 27 januari en 3 februari 2013 (finaledag). Hiervoor wordt ook nog een aparte uitnodiging gestuurd. Zaterdag 9 februari gaan we weer verder met ons interne competitie buiten bij Hertha.

De interne competitie wordt gehouden van 10.00 tot 11.00 uur op het terrein bij Hertha. Graag om 09.30 uur aanwezig zijn met sportschoenen. We spelen namelijk op het kunstgras van de Vinken en de kleding wordt door Hertha verzorgd. Iedereen wordt ingedeeld in vaste teams, te weten Dortmund, Manchester United, Real Madrid en Chelsea. Zaterdag a.s. wordt de indeling bekend gemaakt. Na afloop is het verplicht douchen. Het is de bedoeling dat de ouders om de beurt wassen, dus als het goed is 1 x per 4/5 weken.

De organisatie van deze interne competitie is in handen van Matthijs Mons (vader van Jasper), Consuelo Sedney (vader van Thiago) en Toine Linders (vader van Mats). Gedurende het seizoen graag afmelden bij Toine Linders indien op zaterdag niet mee kan worden gedaan via 06-53503296.

Deze interne competitie is naar wij hopen een start van een lange en gedegen voetbalopleiding bij Hertha. Ons beleidsplan is te lezen via de volgende link ( klik hier). Bezoek ook onze site www.hertha.nl voor informatie over Hertha. Wij gebruiken de site als communicatiemiddel naar onze leden.

Graag ontvang ik een bevestiging van deelname. De jaarcontributie voor trainen op woensdag en de interne competitie bedraagt Euro 60,00.

De jeugdcommissie hoopt dat jullie veel plezier beleven aan deze competitie!

Michel Klinkhamer Jeugdvoorzitter

Naar het overzicht