Hertha D3 - Nita D1 19-09-2015

22 september 2015

Hertha D3 - Nita D1

Ondanks het voorspelde slechte weer bleef de regen weg en begon deze wedstrijd met de zon hoog aan de hemel. Tegen de D1 van Nita moest Hertha voor de tweede competitie wedstrijd aan de bak. Bram, Dennis, Daan, Kyan, Damon, Niels d G, Matthijs, Geert, Cooper, Ricardo, Niels vd M, Wouter, Ryan en Emile werden door coach Mark op hun plaats gezet. De eerste twintig minuten waren de ploegen aan elkaar gewaagd. Aan beide kanten kwamen wat kleine kansjes maar de beide keepers stonden op hun plaats. Langzaam aan werd Hertha wat sterker. Een kopbal net over, een schot net naast van Niels vd M en Matthijs. Na een pass van eigen helft naar de rechter kant kreeg Niels de Graaf de bal aan gespeeld, zette de middenvelder van Nita op het verkeerde been, omspeelde de linksback liep naar het doel en knalde de 1-0 erin. Met nog vijf minuten te spelen voor de rust bleef Hertha aandringen, maar er werd niet meer gescoord. De eerste tien minuten na de rust kroop Hertha door het oog van de naald. Met een schot op de lat en een schuiver net naast ontsnapten ze aan een achterstand. Bekomen van de schrik ging de ploeg weer vol aan de bak. Nita werd terug gedrongen en kwam niet meer over de middenlijn. Uit een van de vele corners schoot Dennis de bal strak naar Daan die hem er hard inknalde: 2-0. Een paar minuten later deed Dennis het zelf: 3-0. Door hard werken van de achterhoede en het midden veld bleef de bal op de helft van de tegenstander. Daardoor konden Daan en Dennis allebei nog een keer scoren en was de eindstand 5-0. Wederom een geweldige teamprestatie van Hertha D3.