MENU
 

Grote Clubactie gaat weer van start!

30 september 2015

Beste lotenverkoper,

Elk jaar in september vindt de Grote Clubactie plaats. Dit jaar doen wij ook mee en wij willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas! Bovendien maken lotenkopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-! Hieronder (en in de bijlage) vind je meer informatie over hoe de actie in elkaar steekt.

Van de opbrengst kan de vereniging bijv. nieuwe kleding, jeugd spelmateriaal aanschaffen en evenementen verzorgen voor de jeugd bijv. het winterstopzaalvoetbaltoernooi.

 

Wat is de bedoeling?
Het verkopen van de loten is heel eenvoudig.  Wij werken met:  
Contante verkoop:
We kiezen ervoor om direct de loten te verkopen en het geld gelijk te ontvangen.
Eenmalige machtiging:
De koper vermeldt zijn gegevens en rekeningnummer op de pagina ‘Eenmalige Machtiging (SEPA)’ en het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Het lotnummer staat op het bankafschrift van de koper. Let op! Vraag bij het invullen van de gegevens het IBAN (volledig rekeningnummer) aan de lotenkoper.
Wanneer de koper een lot heeft gekocht, geef je de persoon een bedankbriefje (zit rechts naast het invulvak voor ‘Eenmalige Machtiging (SEPA)’. Hij kan dan zelf de deurzegel uitscheuren en met een plakbandje op zijn deur bevestigen.
Superlot:
Een Superlot vertegenwoordigt symbolisch 50 loten en heeft dus een verkoopwaarde van
€ 150,- waarvan 80% naar de club gaat. Kopers kunnen Superloten contant kopen of via eenmalige machtiging. Wilt de koper contant betalen, dan stuurt de Grote Clubactie 50 contante loten naar het adres van de koper. Betaalt de koper per eenmalige machtiging, dan incasseert de Grote Clubactie € 150,- bij de koper en staan de 50 lotnummers op het bankafschrift. De vereniging moet hiervoor de verkochte loten wel registreren op www.clubactie.nl. Speciaal voor Superloten is er een aparte trekking. Ieder verkocht Superlot geeft kans op de superprijs: het Grote Clubfeest t.w.v. € 5.000,-!

Nieuw verkoopboekje
De Grote Clubactie heeft een nieuw verkoopboekje gemaakt om het jullie zo makkelijk mogelijk te maken. In een verkoopboekje vind je 20 pagina’s voor 20 lotenkopers. Iedere pagina heeft een deel ‘Eenmalige Machtiging (SEPA)’ en een bedankbriefje met deurzegel. Het deel ‘Eenmalige Machtiging (SEPA)’ laat je in het boekje zitten voor Corienne Hartsink en het bedankbriefje met deurzegel scheur je af en geef je aan de lotenkoper. De lotenkoper plakt de zegel met een plakbandje op zijn/haar deur. Eén lot kost € 3,- maar het zou natuurlijk super zijn als mensen meer loten willen kopen!

Inleveren van de boekjes:

Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het dan in. In de kantine staat speciaal daarvoor een inleverbox. Graag voor 17 oktober in te leveren. Corienne Hartsink zorgt ervoor dat het verder in orde komt. Of in de brievenbus bij:

Corienne Hartsink, Bijleveld 17 Vinkeveen

Tips

 *Ga gezellig met je hele team op pad in jullie clubtenue

 *of met een vriendje, samen is gezelliger dan alleen

 *Aan wie jullie loten kunnen verkopen.

Aan ouders, familieleden, vrienden en buren. Denk aan verkopen in de buurt, op verjaardagen of tijdens een wedstrijddag of evenement.
 

Wanneer is de actie?
De Grote Clubactie start op zaterdag 19 september. Vanaf die dag mag je beginnen met de lotenverkoop. 

Verkoop 20 loten en ontvang een gratis entreekaart voor een pretpark* en/of bestel een bal of rugzak van Masita met fikse korting!
Help het doel van onze vereniging te halen door zoveel mogelijk loten te verkopen. Bij 20 of meer verkochte loten ontvang je van Corienne Hartsink een gratis entreekaart voor Duinrell, Slagharen of Bobbejaanland*. Bij de verkoop van 20 loten of meer ontvang je ook een fikse korting op een rugzak en/of voetbal.

Prijzen voor lotenverkopers
De lotenkopers kunnen prachtige prijzen winnen, maar ook de beste lotenverkopers kunnen geweldige prijzen winnen. Doe mee aan de Kids-verkoopwedstrijd en maak kans op deze prijzen. De hoofdprijs is een iPad! Voor meer info ga je naar: www.kids.clubactie.nl.  we organiseren ook een eigen verkoopwedstrijd. Wie de meeste loten verkoopt valt in de prijzen. De prijsuitreiking is altijd bij de laatste dag van de zaalvoetbaltoernooi.


Wij hopen dat we dit jaar een geweldig resultaat zullen neerzetten. Heel veel succes met de verkoop van de loten!

Met vriendelijke groet,
Corienne Hartsink  

 

*Geldig bij Duinrell, Slagharen of Bobbejaanland. 1 gratis entreekaart in combinatie met 1 vol betalende persoon. Kijk voor meer informatie en de actievoorwaarden per pretpark op www.kids.clubactie.nl.

Naar het overzicht