Prachtige derby CSW D4M - Hertha D3

14 september 2015

Prachtige derby CSW D4M - Hertha D3

Als deze wedstrijd een indicatie is voor het lopende seizoen gaan de supporters genieten van dit team. Tegen de meiden van CSW moest er aangetreden worden. Het begon rustig en CSW kreeg meteen een paar mooie kansen maar de achterhoede greep goed in. Naarmate de eerste helft vorderde kwam Hertha steeds beter in zijn spel .Er werd prima samen gespeeld en CSW werd onder druk gezet. Een groot aantal kansen voor de voorhoede maar de bal wilde maar niet in de goal verdwijnen. De keepster van CSW  hield met een paar mooie reddingen haar doel schoon maar moest  kort voor de rust toch capituleren. Met een mooie schuiver tikte Kyan de 0-1 binnen. Wat er in de rust met de mannen gebeurde blijft een raadsel. In de tweede helft liep het niet meer maar CSW ging furieus van start en voor Hertha bekomen was van de schrik lag de bal achter Cooper. 1-1. CSW kreeg kans op kans om een voorsprong te nemen maar Cooper was niet te passeren. Na een kwartiertje zakte het tempo bij CSW en nam Hertha het initiatief over. Zeer spannende minuten en prachtige kansen volgden maar de teams kwamen niet tot scoren. Kort voor het einde van de wedstrijd kwam Hertha nog een keer massaal naar voren. Na een mooie combinatie kreeg Daan op de zestien  de bal aangespeeld en joeg hem met een droge knal in de bovenhoek 1-2. Met geweldig samenspel haalt Hertha D3 de eerste drie punten binnen.