MENU
 

Utrechtse Vrouwen Voetbal Academie geven een Introductie training bij SV Hertha

21 juli 2015

Het vrouwen/meisjesvoetbal krijgt langzaamaan de aandacht die het verdient en naast de voetbalscholen en academies die we al kennen - welke veelal gericht zijn op jongens - is de Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie uniek omdat het zich puur richt op de voetballende meiden, ongeacht niveau en beleving. Ook voor de keepsters is er een zeer uitdagend programma.

De initiatiefnemer van deze academie, John Kaersenhout, is een professioneel erkende trainer die al veel voor de KNVB (meisjes), FC Utrecht Vrouwen,

FC Utrecht Girls Academy en SV Saestum Vrouwen gedaan heeft. Met SV Saestum Vrouwen wist John afgelopen seizoen het kampioenschap in de landelijke Topklasse binnen te slepen. Tevens heeft John in de USA ervaring opgedaan in het opleiden van Amerikaanse en Mexicaanse voetbalsters en coaches. Zijn team bestaat uit een groep trainers die veel ervaring hebben in het trainen, coachen en begeleiden van meisjes en vrouwen. Deelnemen aan de Academie betekent dat je 8 trainingen volgt en daarbij het unieke UVVA shirt, broek en kousen van de academie ontvangt. Voor speelsters bestaat zelfs de kans om in aanmerking te komen voor de Talentenacademie. Dit houdt in; het spelen van wedstrijden en toernooien met andere zeer getalenteerde speelsters.

Een mooi initiatief en inschrijven is dus voor iedereen vrij. Wij vanuit SV Hertha denken wel dat dit een unieke, leuke en leerzame aanvulling kan zijn. Daarnaast gunnen wij ook speelsters van omliggende verenigingen de kans om de werkwijze van de UVVA van dichtbij mee te maken.

Voorafgaand aan de start van de wekelijkse trainingssessies organiseert de Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie een introductietraining op zondagmiddag30 augustus 2015. De introductietraining is bedoeld om speelsters uit de omgeving kennis te laten maken deze (inmiddels) landelijk bekende en gewaardeerde Academie. De introductietraining is geheel kosteloos en toegankelijk voor alle jeugdspeelsters. Ook voor keepsters zal er een speciaal programma zijn.

Je kunt je opgeven door een mailtje te sturen naar info@uvva.nl en vermeld hierbij jouw volledige naam, geboortedatum, vereniging en positie in het veld.

Bij voldoende belangstelling zal de Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie op de eerste zondag van de maand oktober 2015 in de middag starten met de eerste serie van 8 trainingen op de het complex van SV Hertha.

Om een indruk te krijgen van de activiteiten van de Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie, nodigen wij je graag uit om alvast een kijkje te nemen op de website www.uvva.nl. Heb je interesse om deel te nemen aan de trainingssessies van de Academie, dan kan je op www.uvva.nl alle benodigde informatie terugvinden. Uiteraard mag je ook een mailtje sturen naar info@uvva.nl.

Graag zien wij jouw aanmelding voor de introductiedag en/of de wekelijkse trainingssessies zo snel mogelijk tegemoet!

Naar het overzicht