HerthaC4 grijpt helaas naast het kampioenschap in de laaste minut...tegen HSV 69 C1 3-3‏

23 mei 2015

Gespannen maar met veel vertrouwen werd naar de laatste wedstrijd uitgekeken en lag het kampioenschap zeer dichtbij en was de datum voor een vreugdevolle BBQ al vastgesteld...en jawel de bloemboeketten van het bestuur lagen al te geuren in de auto van de coördinator van de C elftallen !

Bij Chinese bookmakers was Hertha C4 op het laatste moment zeer gewild daar ook enige spelers zoals Tobi Duikersloot ,Jeroen Goes en Shane reglementair correct van de partij waren om er een elftal van te maken.

Na een officiële controle van de passen van de elftalleden om eventuele “match fixing” uit te sluiten werd aan de wedstrijd begonnen.

Ondanks een licht overwicht van de thuisclub was het Hertha die de kansen creëerde waarbij een doelrijpe kans door en counter van Jimmy van der Wilt

Een paar minuten later een goed schot van Bim But gevolg door nog een goede aanval waarvan de bal door hem helaas van dichtbij over de lat werd geschoten..

Na pas 20 minuten een goede aanval HSV69 met een mooi schot die gelukkig naast de paal ging ander aanvallen volgde ..maar Wesley stond weer geweldig te kepen.

De gevaarlijkste speler van HSV 69 was de super snelle behendige rechtsvoorspeler door een tactische wissel door de nog fellere en snellere Stijn Brabander op hem te zette was de angel uit de aanval .

Maar de ontlading Kwam pas na 30 minuten toen Wouter na een zeer goede actie over links met een fraaie traptechniek de bal achter keeper schot en de stand op 0-1 bracht.!

Pal daarna was de thuis club even het spoor en maakte Bim but daarvan gebruik om 5 minuten later de 0-2 voor zijn rekening te nemen!

De 2de helft was net begonnen toen Jeroen een demonstratie gaf hoe een vrije trap moet worde genomen op plm. 30 meter trof de bal de onderkan van de bovenlat maar kwam helaas voor de lijn weer het veld in.

De geheel uitgeslapen Bim But maakte van de wedstrijd voor spelers en aanhang een feest en een algemene gevoel van opluchting door er eindelijk 0-3 van te maken...!

Maar Patrick Duikersloot tartte het bijgeloof en begon reeds de meegenomen bloemen uit zijn auto te halen...waardoor hij niet kon waarnemen dat thuisploeg op 1-3 kwam...niet veel later....bleek de thuis ploeg van de ontzetting van Hertha spelers gebruik te maken en maakte er zelfs snel 2-3 van.

Met het gevoel metal dat het kampioenschap toch wel binnen was kreeg de bekwame Keeper van het seizoen een publiek wissel en werd zijn plaats ingenomen door de meegekomen eveneens goede Rens Duikersloot

Door de gegeven inzet Hertha welke vochten als leeuwen was de organisatie en de koelbloedig en mede de conditie ongewild aan het weg kwijnen...en zette de thuis ploeg een tandje bij totdat op de laatste minuut het kampioensgevoel plotsklaps verdween toen men de meegenomen reserve doelman Rens Duikersloot passeerde 3-3

De teleurstelling bij spelers was daardoor aanzienlijk...op doelpunten verliezen van Victorie....de Haan uit ‘t Gooi. was luid te horen in Het Groene hart.

Maar de Hertha mannen waren wel geen Winnaars,,,maar in de strijd van vele wedstrijden waren keer op keer Helden tot deze laatste wedstrijd toe...met een tweede plaats ...al verlieten de meeste het veld met gebogen schouders....Deze verslaggever en toevallig ook coach is trots op jullie na zo veel progressie van iedereen ..in een competitie...!!!