MENU
 

Hertha C4 met een voetbalbeen opweg naar het kampioenschap door winst op op s'Graveland 5-2‏

09 mei 2015

Met reëel uitzicht op het kampioen was de spanning in de gelederen van Hertha C4 voelbaar ..!Hoewel onze Wout verstek liet gaan en Bob Liesveld met verve zijn aanvoerders rol overnam en tevens moest het elftal verder dankbaar compleet werd gemaakt worden door Tobi ,Shane en Max ...daar die dit weekend niet voor een competitie wedstrijd vrij waren..!

Met de wind in de rug voor koos Hertha voor de aanval...tegen de fysiek sterke ploeg uit s`-Graveland een dorp daar met veel bemeste zandgrond en daardoor bijna allemaal een kop groter dan de thuisploeg waarvan de meeste geboren op arme veengrond..!

Toch maakte de geboren veengrond jongens een zeer gezonde vitale indruk door een veel agressiever en sneller speltype te spelen... wat zich snel liet uitbetalen in gelijk doelrijpe kansen voor Bim en Bob...maar nog even de precisie onbrak .!

Maar door de druk naar voren te houden door de goed spelende Shane en de snelle Jelle als stofzuiger Stijn Brabander..bleven er kansen komen..en bewees het koppel Bim en Bob hun voetbal kwaliteiten door goed samenspel wat de eerste treffer inluidde 1-0.

Niet veel later in een aanval over rechts werd Calvin aangespeeld...nam de bal perfect aan ..doolde met wat tegenstanders en gaf magnifieke trap op het doel.. waar Messi nog jaloers kan worden..en werd de stand 2-0...!

Niet veel later werd de aanval door de gasten op gezet en werd een hoog hard schot precies onder lat achter de weer goed werkende Wesley geplaatst..2-1!

Met angst dat de wedstrijd zou kantelen met tevens het voordeel van de wind mee... werd aan de 2 de helft begonnen..en begonnen de gasten aanvallender te spelen! Hierdoor ontstonden er gevaarlijke situaties mede door geen gebruik te maken van buitenspel systeem .Anderzijds werden vele aanvallen goed voetballend opgelost door de inzit van Tobi en Max..!

Het aan vallende spel van de gasten had consequenties en kreeg de voorhoede van Hertha meer ruimte wat leidde van veel corners en kansen en waar het duo B&B gebruik maakte en zette deze om in treffers zowel Bim en even later Bob de 3-1 en 4-1 aantekende.

Maar met de gedachte dat Hertha de buit binnen had werd gelogenstraft want naar minder goed verdedigen wisten de gasten toch weer op 4-2 te komen !!

Met de wetenschap dat ook het doelpunten verschil in de kampioensrace belangrijk begon te worden werd na het inbrengen van goaltjes dief Jimmy van de Wilt begrepen en bij een flipperkast situatie voor het doel hield hij zijn hoofd koel en tikte de bal in het net ..eindstand 5-2..!!

Cruciaal voor Hertha wordt de wedstrijd HSV 69 C1– Laren 99 C4...maar hebben zij alles zelf in de hand om kampioen te worden...tegen hetzelfde HSV69 C1...op donderdag 21 mei om 19.00 ....5 stuks Autobussen staan klaar om de verwachte grote schare supporters naar De Hoef te vervoeren !!

Naar het overzicht