MENU
 

Jasmin Peters toernooi‏

18 mei 2015

Op 30 mei gaat het wederom gebeuren: Het vierde Jasmin Peters meidenvoetbaltoernooi! Het is niet zomaar een toernooi, maar het gaat een toernooi worden dat weer geheel in het teken staat om iets terug te kunnen doen aan het Ronald McDonalds huis en het Emma Kinderziekenhuis.

Jasmin Peters was een fanatiek voetbalster, eerst bij SV Hertha (Vinkeveen) en later bij CSW (Wilnis).
Het was dan ook een schok om te horen dat zij acute leukemie had. Binnen 3 maanden is Jasmin op 12 september 2011 aan de gevolgen hiervan overleden. 

Na het overlijden van Jasmin is er allereerst met de ouders overlegd om in de naam van Jasmin een meidenvoetbaltoernooi te organiseren, waarvan de opbrengsten gedoneerd worden aan het Ronald McDonald Huis en het Emma kinderziekenhuis. Aan deze instellingen hebben de ouders ontzettend veel steun gehad tijdens deze moeilijke periode. 

Hertha, de ouders en vrienden van Jasmin hebben nu voor de vierde keer dit bijzondere meidenvoetbaltoernooi mogen organiseren, met als doel het wederom tot een groot succes te maken.

Nog steeds zijn wij zijn ontzettend trots en blij dat wij een steentje kunnen bijdragen aan deze twee geweldige instellingen.

In totaal is er maar liefst € 13000,- opgehaald en we hopen dit jaar weer een mooie bijdrage te kunnen schenken, door middel van onze loterij en andere donaties (het rekeningnummer is NL87RABO0171625730 o.v.v. Jasmin Peters).
Wij bedanken dan ook graag nogmaals iedereen die ons daarmee heeft geholpen!

Het Jasmin Peters meidentoernooi 2014 is gewonnen door de Waterwijk uit Almere in zowel de b-categorie als c-categorie. We zijn erg benieuwd wie er dit jaar met de bijzondere wisselbekers uit deze categorieen naar huis gaat!
We wensen iedereen een sportief toernooi toe!!!
Veel succes gewenst,
Het organisatieteam.

jasmin-poster-2015.jpg

Naar het overzicht