SV HERTHA ME1 KAMPIOEN IN DE HOOFDKLASSE‏

28 april 2015

In de najaarscompetitie al kampioen geworden in de eerste klasse dus gepromoveerd naar de hoogste meiden ME competitie in de voorjaarscompetitie, de hoofdklasse.

Wat zou deze nieuwe competitie gaan brengen, tegenstanders met onder meer Buitenveldert, stuk voor stuk allemaal sterke meiden teams. Het seizoen begon met een overwinning tegen Pancratius, daarna een gelijkspel tegen Abcoude. Toen 5 overwinningen achter elkaar en daar werd de basis gelegd voor het kampioensschap.

Vandaag moesten de meiden het dan afmaken tegen de nummer 2 van de competitie, Buitenveldert. Vele ouders, opa en oma, broertjes en zusjes wist vandaag het Sportpark van Hertha te vinden om de meiden aan te moedigen. De wedstrijd was een echte kampioenswedstrijd, veel strijd bij beide teams. Sterre maakte de 1-0 voor rust. Het spel was in evenwicht en ook Buitenveldert kwam er steeds gevaarlijk uit. Ruststand 1-0. Na rust was Buitenveldert de betere ploeg en kwam verdiend op 1-1. Aan deze stand veranderde niets meer en Hertha ME1 is kampioen. Geweldige toppers die meiden van Hertha ME1. Uniek in de history van Hertha, In de hoofdklasse uitkomen en direct kampioen worden. Na afloop waren er bloemen, patatjes en drinken en een mooie medaille. Campione Campione ole ole en het bleef nog lang onrustig op Sportpark de Molmhoek in Vinkeveen. Complimenten voor de trainers Menno, Quinty en Leo. En uiteraard de coaches Edwin en Rene. Ook sponsor Vink Bouw uit Nieuwkoop bedankt voor alles!