SV Hertha ME1 op weg naar kampioenschap in hoofdklasse!!

12 april 2015

Na weken op het veld gespeeld te hebben mochten we vandaag aantreden op het hoofdveld, Hertha ME1 werdt afgelopen week terecht uitgeschakeld in de halve finale van de KNVB beker tegen het sterke VVIJ maar vandaag kwam Buitenveldert op bezoek bij Sportpark de Molmhoek. Ook een zeer sterke tegenstander met een hele grote meiden afdeling. Voor de wedstrijd hebben we van onze sponsor VINK BOUW na de trainingspakken, tassen, regenjacks en teneu,s ook nog eens warme jasjes gekregen, bedankt!! De eerste 10 minuten was het aardig in evenwicht, Hertha en Buitenveldert creerden allebei wat kansjes maar scoren deden ze niet. Het tweede gedeelte van de eerste helft kwam Hertha beter in de wedstrijd, na een mooie aanval via Femke en Sienna wat het Brit ie op dat moment de verdiene 1-0 binnen knalde. Hertha ME1 ging door en zette Buitenveldert onder druk en Sienna maakt de 2-0 na een mooi uitgespeelde aanval. De meiden geloofde het wel even en vooor rust werdt en niet meer gescoord. Na rust een gelijkopgaande strijd waar beide teams kansen kregen om te scoren. Bij Hertha werdt het veldspel wat rommelig, de concentratie leek weg bij de meiden en de ballen kwam niet allemaal aan. Femke gooide met de 3-0 wel de wedstrijd op slot maar het veldspel hebben we wel eens beter gezien, afgelopen week was een zeer drukke week voor de meiden met ttraining, schoolvoetbal en een zware bekerwedstrijd en dat was vandaag wel een beetje te zien aan de meiden. We wilden wel en er was veel strijd we kunnen veel beter. De nummer 2 in de competitie heeft gelijk gespeeld en nu staan 6 punten voor met nog 3 wedstrijden, zaterdag spelen we uit tegen ABCOUDE en bij puntverlies van Buitenveldert kan de kampioensvlag gehezen worden op het hoogste punt van nieuwe kantine op sportpark de Molmhoek.