MENU
 

Actie "resultaat van C4 "Handen uit de mouwen om een het nieuwe clubhuis af te bouwen‏

27 maart 2015

Vanavond was de slot avond van de 3 maanden lange actie van bijna alle C4 team leden om met de inkomsten uit klussen van € 5.00 per klus geld in te zamelen voor hun Clubhuis..De team leden hadden hiervoor de wind tegen de actie ging naar de herfst in de bladeren vegen zat er niet meer in. Daarom was de hoop gevestigd op veel sneeuwruimen her en der maar de sneeuw viel alleen in hoge gelegen gebieden en daar is vegen strafbaar en dan nog de na sleep van de crisis etc.

Niettegenstaande wisten de meeste inventieve team leden € 20.00 en meer bijeen te klussen en Nick € 30.00 en zelfs de inventieve slimme Wout zelfs € 40.00. Op zijn klussen lijst stonden veel Oma’s en Opa’s dus verdenk ik hen ervan dat hij deze heeft geholpen met invoer hun pincodes bij betaal automaten ..!?

Hun tomeloze inzet...werd beloond met als inzet een toegangskaart voor de internationale topper Nederland- Turkije op basis van evenredige loting op basis van het ingebrachte bedrag De meeste hadden 1 lot maar Wout had 5 loten en Nick 3.loten .. de mannen met echte kloten hadden daarom ook de meeste loten...maar geluk dwing je af ,dus was het niet geloven dat Wout de winnaar tenslotte was van beide loten.....maar beide hebben een passie met een Rotterdams clubje ergens aan de Maas van 010 en zijn die gasten niet zo royaal en best bekend maar gaf Wout toch louter uit beide clubliefde en een aanvoeder waardig een kaart aan stralende Nick !

De organisatie..had nog een derde kaart geregeld voor de begeleiding....en vond dat Vincent als assistent leider het verdiende om de gelukkige winnaars naar de Arena te begeleiden...Zoals u misschien niet weet heeft Vincent Stokhof jaren lang beveiliging gezeten dus staat hij zijn mannetje...en het zou zomaar eens kunnen dat ze alle drieën in het vak van de Gasten terecht raken .....! Naast de Sint eens per jaar bij Hertha is Vincent nu ook fulltime acteur en is hij gecast als een Hollandsche Bruce Willis een Misdaad serie waarin figuren als de” Neus” en kroongetuige Cees H. een bijrol vervullen ..dit alles te zien in september op TV.

Daar het tussen Bruce en de echte Cees .H ...blijkt te klikken heeft de laatste de kaarten gedoneerd..moet kunnen...met een belastingvrije 7 cijferige staatgift!

Met al een redelijk geslaagde actie met totaal € 170.00 en merkte een van de teamleden terecht op waarom C4 alleen deze actie gevoerd...

Ik moest het antwoord helaas schuldig blijven.

Naar het overzicht