MENU
 

Hertha C4 overtuigd gewonnen van Victoria C6 met 7-3‏

15 maart 2015

Schitterend op tijd arriveerde de ploeg in Hilversum gevolgd door de Mercedes VIP personenbus van de Football Top Players Company Services die uit nood opgericht door Patrick Diverditch die als goed entrepreneur in het gaat was gesprongen bij de schaarste van top spelers bij C elftallen…waaronder deze keer voor de C4 de uitstekende spelverdeler Tobi Duikensloot en de boomlange snelle voetballende Shane ( die het de Amerikaanse Bolt nog weleens lastig kan maken op de 60 meter sprint..)hadden ingehuurd.

Dat die twee ingehuurde topspelers absolute kwaliteit hadden en de vaste teamleden van C4 hierin meenamen bleek al na 3 minuten.

Vanaf de midden stip legde hij aan en maakte hij een “ long ball “ die onder de lat in het doel verdween werkelijk een beauty .. en de stand op 0-1 bracht!! Als Louis van Gaal die had gezien had hij Tobi gelijk voor de wedstrijd a.s. tegen de “Spurs “bij de nieuwe Company ingehuurd maar dit terzijde !

De “ Toon “ was door Hertha hiermede gezet en was er een goed gevoel in het elftal gekomen die zich meteen uitbetaalde toen Bim na een goed opzette aanval de 0-2 voor zijn rekening nam.

Enige minuten later toe Hertha even te optimische ….te ver voor uitspeelde kwam uit een counter van de thuisclub ,die Shane niet kon onderscheppen de kwam 1-2 op het scorebord .

Maar Hertha her pakte zich uitstekend en lieten zien dat de laatste wedstrijd tegen Wasmeer waarin ook met passie en fase met goed bal werd gespeeld geen incident was. Ook nu werd er geknokt om bal bezit…en goed aanvallend naar voren gespeeld maar ook defensie door voorspelers werd geassisteerd als nodig en dan pas over een echt team kon worden gesproken.

Uiteraard was Shane en Tobi de katalysators die de C4 tot beter voetbal brachten maar de andere liften daar moeiteloos goed in mee !!

Dat resulteerde in goede counters waarbij Josh ,Calvin en Jimmy met goede schoten een groot aandeel hierbij hadden..waardoor er vele kansen werden gecreëerd door goede passen van Bob en Wouter tenslotte door Bim werden benut en hij als een echte spits voor de rust de stand op 1-4 kon brengen.

De tegenstanders waren echter beslist niet minder… maar werden hun vele aanvallen en counters voortreffelijk door Shane maar ook Stijn en Nick onderschept….en gestopt door Wesley die zonder bril net zo goed bleek te zijn , maar echter niet kon voorkomen dat een mooi hard schot achter onhoudbaar achter in het net verdween ..2-5.

Maar Hertha bleef de boven liggende partij en na een aanval waarop in de training was getraind werd door Bim subliem afgewerkt en werd de stand uitgebouwd naar 2-5.

Na weer een aanval uit het boekje door Stijn ,Jimmy, Tobi. Bim en een schitterende pass door Bob was het loon naar werken mooi verzilverd door nu goed spelende aanvoerder Wout..2-6

Dat Bob zijn een twijfel over sport te boven was gekomen bewees hij door op schitterde wijze de gelukstreffer op zijn naam te brengen 2-7

Maar Victoria toonde ook zijn klasse toen de goed fluitende het voor gezien wilde houden bracht thuisclub met een mooi strak schot over plm. 20mtr de eind stand op 3-7

Naar het overzicht