SV Hertha ME1 bekert verder‏

23 februari 2015

Vandaag om 09:00uur stond de KNVB bekerwedstrijd tegen Loosdrecht op het programma, de meiden van Loosdrecht hadden net zoals de meiden van Hertha de poulefase gewonnen.

Hertha ME1begon vandaag zonder Daisy en Sienna, die waren op vakantie. We speelden op het kunstgras en we begonnen prima aan de wedstrijd. Mooie aanvallen en kansen waren er genoeg maar de keeper van Loosdrecht was in topvorm. Maar in de 11de minuut bracht Femke Hertha ME1 verdiend op voorsprong, Femke passeerde 2 dames en scoorde in de korte hoek de verdiende 1-0. Was Loosdrecht nog gevaarlijk? Heel af en toe kwamen de meiden van Loosdrecht eruit maar dan waren achterin Mo, Yasmine, Noa en keeper Daniek er nog. Hertha was de bovenliggende partij de eerste helft en had ruimer afstand moeten nemen, ruststand 1-0

Na rust hetzelfde spelbeeld, Hertha bleef aanvallen en Loosdrecht counterde af en toe, in de 34ste minuut was het Mandy met een mooie afstandschot die de 2-0 op het scorebord zette. Als Loosdrecht er eens uit kwam was het wel weer keeper Ismene die in de weg stond. Hertha kwam eigenlijk niet meer in gevaar en het was weer Mandy in de 29ste minuut met een afstandschot die de 3-0 maakte. Daarna was Sterre aan de beurt, onze linksbuiten passeerde haar tegenstander en met een mooie schuiver scoorde Sterre de 4-0 in de 47ste minuut, even later werdt het nog 5-0, een mooie goal van Britt in de laatste minuut. De uitstekend fluitende scheidsrechter flooot voor einde wedstrijd en Hertha ME1 zit weer in de koker voor de volgende ronde van de KNVB beker. Een prima prestatie van de meiden van Hertha ME1. Nu eerst lekker een week vakantie en na de vakantie gaan we weer lekker verder met trainen en voetballen.