Breukelen D4 tegen Hertha D3

15 februari 2015

Dat was even wennen .Na een lange tussen stop moesten de mannen van de d-3 om kwart voor acht verzamelen voor de uitwedstrijd in Breukelen. Jammer dat Emiel geblesseerd was maar met 12 man gingen ze vol goede moed de strijd aan. De eerste helft begon moeizaam en dat liep ook finaal fout. Bij Breukelen liepen twee hele snelle jongens in de voorhoede en met de regelmaat van de klok werd onze achterhoede er uit gelopen. Toch kreeg Hertha kansen maar ze hadden weinig geluk. Een mooie pegel van Wouter en een prima vrije trap van Daan troffen jammer genoeg geen doel. Zo gingen we de rust in met een 5-0 achterstand. Mark sprak de boys even flink toe. Dat hielp blijkbaar want in de tweede minuut van de tweede helft maakte wouter P een prachtige goal. Dat was 5-1 en Hertha drong aan. Toch weer een paar minuten later die snelle spits en we hadden er weer een om onze oren. Hertha pakte de draad weer op en voetbalde of hun leven er van af hing. Ze hadden weinig geluk met een paar mooie schoten maar halverwege de tweede helft maakte Ricardo een mooie goal .Hij omspeelde drie man en legde de bal netjes in het net. Uiteindelijk moest Hertha genoegen nemen met een 8-2 verloren wedstrijd maar het spel in de tweede helft beloofd veel goeds voor de komende weken.