MENU
 

Hertha viert nieuwjaarsreceptie met “feest”paal

06 januari 2015

Zaterdag 3 januari was voor voetbalclub SV Hertha een feestje. De nieuwjaarsreceptie begon met het slaan van de (laatste)feest paal.

De kraan van heibedrijf Kool uit Wilnis stond om 19.00 uur klaar om deze (laatste) paal de grond in te slaan. Het jongste lid, Stan Slagboom en het oudste lid, Rigo Oudshoorn, mochten samen in de kraan zitten, om de paal de grond in te krijgen. Vele toeschouwers, leden, vrijwilligers en sponsoren waren aanwezig en keken naar deze mooie gebeurtenis. De paal, blauw wit gestreept was voorzien van vele namen, want de kinderen mochten vooraf hun naam op de paal zetten. Het weer zat mee, het was een ware happening met als klap op de vuurpijl nog een toegift van vuurwerk.

Daarna vertrok iedereen naar de kantine, waar onder het genot van een hapje en een drankje deze feestelijke gebeurtenis werd gevierd. Voorzitter Harry van Genderen begon met zijn toespraak en benadrukte dat men er financieel nog niet helemaal is. Er wordt hard gewerkt door de vele vrijwilligers en de sponsors aan dit toch wel unieke (zelf voorziene) samenwerkingsproject. Maar we kunnen nog wel wat (financiële) hulp gebruiken, aldus Harry van Genderen. Die trots is op zijn club en de vele vrijwilligers en sponsoren die dit nu al mogelijk gemaakt hebben. Ook meedoen? Neem een kijkje op de vernieuwde website, www.hertha.nl, die gemaakt en gesponsord is door A-side media.

Naar het overzicht