SV Hertha ME1 -CSW ME1 uitslag 5-1 (1-1)‏

29 november 2014

Vandaag de mooiste wedstrijd van De Ronde Venen, Hertha ME1 – CSW ME1.

Vanwege Sinterklaasfeest op sportpark De Molmhoek was het voor de meiden een middagwedstijd, Hertha begon als koploper aan deze wedstrijd maar CSW volgt de Herthanen op maar 3 punten.

De meiden begonnen om 12:00uur aan de topper op het kunstgras, de eerste paar minuten was het aftasten aan beide kanten. De wedstrijd ging in het begin gelijk op, na 10 minuten was het Eline die CSW naar een 0-1 voorsprong knalde. Na de voorsprong van CSW kwamen de Hertha meiden meer in de wedstrijd, combineerde prima en kregen kansen, de meiden van CSW vochten als leeuwen en ook de uitstekende keeper van CSW was een sta in de weg. Maar na een mooie actie van Ismene was daar de verdiende gelijkmaker. Er was veel strijd aan beide kanten en het was erg leuk om naar te kijken op deze mooie winterse middag. De ruststand was 1-1.

Na rust een duidelijk overwicht van Hertha, CSW werkte als team keihard maar kwamen toch iets te kort, Hertha combineerde beter en was de tweede helft sterker. Na een mooie actie van Femke was het Daisy die de 2-1 scoorde, even later was het Femke die de 3-1 maakte, en na een mooie actie van de zeer actieve Yasemin wederom Femkecde 4-1 maakte. Vlak voor tijd kreeg Hertha nog een vrije trap, het kanon van Vinkeveen Mandy Clement joeg de bal in de kruising 5-1. De uitstekend leidende scheidsrechter Leo Clement floot daarna voor het einde van de spannende kraker. Daniek, Sterre, Mo, Yasmine, Noa, Britt, Sienna, Femke, Mandy, Daisy en Ismene van harte gefeliciteerd met deze mooie overwinnning. De teller staan na 9 wedstrijden op 27 punten en met een doelsaldo van 80 voor en 2 tegen staan jullie verdiend bovenaan. Zaterdag de kampioenswedstrijd voor Hertha ME1 tegen RK DES Kudelstaart en dat is de nummer 2 van de competitie.