Snelle leerling Hertha F3 boekt verdiende zege!

24 november 2014

Zaterdagochtend 8 november scheen er een mooi zonnetje. Hertha F3 vertrok richting Amstelveen / Bovenkerk waar de wedstrijd tegen Roda’23 op het programma stond

Na de teambespreking en een hele goede gedreven warming up, klonk om kwart voor elf het fluitsignaal van de scheidsrechter.

Als snel werd duidelijk dat Hertha de bovenliggende partij was, met vaak goed samenspel en opbouw van acheruit werden een aantal kleine kansjes gecreerd. Na 6 minuten wist Thiago wist de eerste goal te scoren. Dat was een mooi begin.

Hertha wist het initiatief niet vast te houden en de spits van Roda kreeg na 1 minuten een kans, helaas kon keeper Mats het schot net niet uit zijn goal houden, 1-1.

Hertha herpakte zich snel en kreeg eer meer van het spel, goed overspelen en ruimte kiezen resulteerde in een schietkans voor Kick, zijn schot wist de keeper van Roda niet te keren, 1-2. Rust

De tweede helft was nauwelijks 4 minuten oud of de stand was alweer gelijk 2-2.

Weerom herpakte Hertha zich snel. Roda kwam nauwelijks meer aa de bal en Hertha wist een aantal keren gevaarlijk te worden.

Na een goede actie van Kick kon Thiago zijn voorzet tegen de touwen schieten 2-3.

Het spel van Hertha werd steeds beter en na en pass van Kiero maakt spits Jack de 2-4.

DE mannen gingen door met overspelen en elkaar zoeken, Bram vond na een mooie actie met een prima pass Jack, die de bal aannam en de 2-5 binnenschoot.

Ook daarna kreeg Hertha nog kansen op meer, maar de overwinning kwam duidelijk niet meer in gevaar.

Met een mooie overwinning keerden de Vinkeveners huiswaarts, op naar de volgende trainingsweek en wedstrijd volgende week zaterdag.