Hertha D-3 maakt er een fantastische dorpsderby van

08 november 2014

Als Hertha tegen Argon speelt voel je altijd een bepaalde spanning. In de kleedkamer was het rustig en Mark maakte de opstelling bekend. Om kwart over toe werd er afgetrapt en de mannen gingen er meteen tegenaan. Er werd heel goed gecombineerd en dat resulteerde in een aantal fraaie kansen waaruit ook een aantal doelpunten ontstonden. In de eerste helft kegelden ryan, cooper en vincent raak na subliem samenspel. Kort voor rust kwam argon even terug met een tegentreffer maar niemand raakte daarvan onder de indruk. Na een lekker glaasje limonade werd er weer afgetrapt voor de tweede helft. Met de zon en de wind in de rug gingen de mannen voortvarend van start. Kort na de aftrap maakte wouter p nummer zes. Weer kwam argon in de buurt van enzo en het was 6-2. Toen was daan aan de beurt. eerst een corner in een keer in het doel, even later een fraaie assist van ryan die daan er ook intikte en na een mooie loopactie schoot hij z’n derde er in. Een gave hattrick. Tussen die goals door scoorde argon ook nog een derde treffer. Nog was de koek niet op want therapoem en ryan maakten het tiental doelpunten compleet. Natuurlijk was het middenveld en de verdediging met enzo, vincent, bram, taron, benjamin wouter en emiel mede verantwoordelijk voor deze fraaie 10-3 overwinning. De spanning van voor de wedstrijd kwam er na deze overwinnig in de kleedkamer uit. Zelden zo’n ontlading gezien en gehoord. Van harte gefeliciteerd mannen.