Verrassend spannende partij voetbal Loosdrecht C2 Hertha C4 uitslag 5-5‏

27 oktober 2014

Zonder de spelers Jimmy v.d.Wilt ,Brian v.d.Hulst en de geblesseerde Dam van Haaften..maar wel met gastspelers Levy Zijtveld en Sam Janmaat in de ploeg ging men naar Loosdrecht…! Wat echter “later bleek dat de leiding al de geur van Victorie in hun neusgaten kreeg…en als herdershonden de auto bij club Victoria hadden gedeponeerd…met als gevolg ongewenste spanning bij de rest van het team welke reeds bij s.v. Loosdrecht warengearriveerd..dus geen warming up etc. maar gelijk beginnen….!

Gelijk na de aftrap met mooi goed aanvallend werd het spel van Hertha na 3 min. al beloond met een eerste treffer door wie anders door Bim Bunhut..!

Daarna met de opvolgende de spel hervatting door Loosdrecht was het Calvin die de aanval onderbrak en Levy Zijtveld aan speelde ,die met de bal vast kon houden en in de voorste linie Wout kamerman aanspeelde welke een goede trap op het doel af leverde …welke door de keeper fraai werd gestopt..!

Als dat de gedreven instelling was waarmee Hertha aan de wedstrijd begon met o.a. in de defensie Stijn Brabander achter en Dirkjan v Egmond als voorstopper en werd De Hertha team na 17 min. toch onaangenaam verrast door de tegentreffer van Loosdrecht en stonden de alle mannen weer met de voeten op het gras…1-1

Al weer na 10min later gaf de strijdlustige goed voetballende Levy Zijtveld die niet voor spek en bonen met C4 was meegegaan na een goed op zette aanval van Dirkjan en Sam Janmaat de keeper het nakijken…1-2 en stond er een trotse vader( JP) langs de lijn en heel blij dat hij was meegekomen..!

Het goede gevoel van spelers en aanhang was van zeer korte duur ..! Vanaf de spel hervatting kon een Loosdrecht gelijk al weer 2-2 scoren daarbij de verdediging bij Hertha leek of niemand ooit van buitenspel had gehoord..!

Het kon erger…Loosdrecht overklaste Hertha door een potje prijsschieten….2 goals in 3 minuten 3-2 en 4-2 …het doet mij weer pijn om dat te moeten vermelden…en te constateren dat wij wedstrijden weggeven door defensief gebrek in daadkracht en traagheid..en buitenspel tactiek…waardoor bij de grensrechter Arie Brabander uitzinnig van ergernis hierover stoom uit zijn oren en schuim uit zijn mond kwam !

Aan Levy Zijtveld heb het niet gelegen.. zijn inzet en wilskracht werd beloond door de stand terug te brengen..naar 4-3 waarbij papa nog trotser werd.!

Ook Sam Janmaat verrichtte veel team arbeid met goed voetbal ,conditie en zijn opvallend goede traptechniek omdat nog even goed te bewijzen maakte hij uit een vrije trap op 25 meter een schitterende goal en de stand op 4-4

De wedstrijd kantelde in het voordeel van Hertha en bezorgde Bim Bunhut de grensrechter van de tegenpartij een ernstige schouderblessure doordat hij om de minuut wild moet vlaggen doordat Bim om de minuut buitenspel stond en kansrijke kansen verloren gingen. Daar bij de vermeld dat de coach van Hertha hierbij zijn stembanden zijn ontstoken door Bim hierop te wijzen..!! Maar…na meermalen hierbij de coach en leiding en ouders uitzinnig te hebben gemaakt maakte hij in met een aanvals werk en mooi schot weer alles goed..en stond 5 min voortijd Hertha op winst….en iedereen uitzinnig blij….Toen de scheidsrechter de fluit op een seconde voor het einde …naar zijn mond bracht…echter bleek niet voor het einde …maar voor een betwiste penalty tegen waarbij juist de buitengewoon goed voetballende Stijn Brabander onterecht de oorzaak zou zijn geweest ….dus met een eindstand van helaas 5-5 kon slechts met 1 punt huiswaarts worden gegaan..ondanks de voortreffelijke strijdlust in de laatste 10 minuten…