MENU
 

Bekerwedsrijd dramatische weggegeven Hertha C4- HSV69 C1 uitslag 3-11‏

21 oktober 2014

Met gastspeler van C3 Hugo Koster…maar zonder Dirkjan van Egmond…werd gemotiveerd en met heerlijk zonnig najaar weer aan de wedstrijd begonnen .

Echter de voor verdediging van Hertha was deze wedstrijd te vroeg begonnen en zat de slaap nog in de ogen want na 4 minuten was de stand al 0-1..!

Dat Hertha deze domper niet te boven zou komen bleek al ga daarna …Ondanks dat het heerlijk zonnig weer regende het van doelpunten door veel beter spel van de tegenstanders maar die ook fysiek sterk waren en qua lengte en spel inzicht ver boven de Hertha spelers uit speelde…!

Ondanks dat waren er voor Hertha ook goede momenten zoals van Damon van Haaften die na een twee goede solo`s over links zijn favoriete kant nota bene met jawel…zijn vriendin voor eerst en ook familie aan de zijlijn wilde laten zien waarin hij in staat was…maar slechts de meegekomen sporters van de tegenpartij blij maakte door tot tweemaal na een zeer goede toch.. niet te scoren…!!

Het verloop van tegentreffers was niet alleen het gevolg van de goedspelende gasten maar was in merendeel te danken aan de zwakke verdediging van Hertha met uitzondering van de weer goed prestaties van de Hertha Goalie Wesley Kamerman en de hard werkende Stijn Brabander die als aanvaller door afwezigheid van Dirkjan (die node werd gemist..! in de verdediging zijn uiterste best deed .

Het goede wapen van buitenspel zetten werd nauwelijks gehanteerd en het uitpassen gebeurde zonder visie…en daadkracht ..!

Maar het laatste kwartier werd toch nog even voor Hertha ,die zoals bekend altijd in staat is om altijd tegen het einde het tij te keren.. want met helaas te veel tegen treffers wisten met schitterende onhoudbare Wout de Waard een en Bim Bunbut met twee achter de inslaap gevallen keeper van HSV69 te schieten nog waardoor alsnog de dramatische inhoud van de Beker(wedstrijd ) die na vies sloot water begon te smaken ….te veranderen in lauwe zoete limonade met te veel water .

Het eind fluitsignaal van de zeer goed fluitende scheidsrechter Rob de Mooy maakte gelukkig een eind aan de dramatische verlopen wedstrijd.

 

Naar het overzicht