MENU
 

Geen competitie...voor C4 ... maar lekker Beachsoccer en strandjutten op de pier op en bij het mooie strand van Wijk aan Zee‏

13 oktober 2014

Op slechts 35 minuten rijden vanaf de groene echt en kunstgras…ligt de overtreffende trap voor elke voetbal liefhebber namelijk hard zand zonder stenen maar zo glad als een biljarttafel ..zo aan zee met een heerlijk zonnetje ….! Zelfs Louis van Gaal …als groot tegenstander van kunstgras…maar alleen voor de Arena echt gras koos zou hiervoor zijn gevallen .

Met dit schitterende decor werden de mannen van C4 leiders en ouder zeer aangenaam verrassend geconfronteerd.

 

Vooraf werd een serieuze warming up afgewerkt de aanvoerder l Wouter de Waard zijn mannen de trap met 200 treden op leidde naar een uitzicht platform die een imposant uitzicht bod naar de haven van IJmuiden met de zeesluizen met bij toeval een gigantische passagiersboot en de grote Ferry boot ,maar ook Hoogovens en beide pieren en zeezicht uiteraard gaf !

Vandaar weer naar beneden met wie het eerste beneden was..!

 

Na deze effectieve warming up en een korte wandeling naar het strand..ontwikkelde zich een lekker partijtje Beach soccer met een mix van vaders ,trainer en C4 spelers waarbij Vincent , Josh ,Nick, Damon en Dirkjan node werden gemist.

 

Alhoewel er geen slootjes waren zoals op het Hertha complex…werd slecht passen op het strand afgestraft door de bal op te halen die door de zelfs lichte wind 100 meter verder in de branding door de veroorzaker moest worden opgehaald….en werd hierdoor beter geplaatst en subtieler gescoord…en nog slimmer …gunde men de afmaker aan een ander!!

 

Na afloop…om de dorst te lessen kon alleen aan een blikje of flesje bemachtigen om met een goede pas op 8 meter een van de op het strand geplaatste dranken omver te kegelen….!!

 

Na het partijtje konden de mannen de Noord pier verkennen….en daar bleken de mannen volleerde strandjutters te zijn .

Helaas waren wrakken van zeilboten en andere voorwerpen te groot om mee te nemen maar bleef het bij een Kite surfplank die zelfs niet in de achterbak van de auto van de trainer paste maar slechts op schoot van de 3 jutters op de achterbank mee genomen moest worden…waarbij op de terugreis de verkoopmogelijkheden uitgebreid de revue passeerde..!!

 

Met een voldaan en plezierig gevoel kwam de karavaan op 14.00 terug bij Hertha en was men de teleurstelling dat met geen competitie wedstrijd had kunnen spelen …volkomen vergeten…!

Naar het overzicht