Dubbele punten voor Hertha MA1.

12 oktober 2014

Vandaag 11 oktober, stond het team Focus '07 MA1 tegenover de MA1 van Hertha. In de stromende regen begon de wedstrijd. Al snel was Hertha het overheersende team en konden zij door Emily op een 1 - 0 voorsprong komen. Hierna volgde Danitsja met de 2 en de 3 - 0. Door een misverstand viel er een tegendoelpunt. In de laatste minuut van de eerste helft scoorde Danitsja voor de derde keer en Hertha ging de rust in met 4 -1 voorsprong. Toen alle speelsters aan de tweede helft begonnen begon ook het zonnetje mooi te schijnen. Het was weer Emily die als eerste scoorde en zorgde voor de 5 - 1. Na Emily's goal was het Roxy die ook eindelijk scoorde na vele pogingen. De MA1 van Hertha stond nu op een 6 - 1 voorsprong en was helemaal gefocust. De tegenpartij was nog amper aan de bal. Na Roxy was het weer Danitsja die scoorde na een mooie voorzet van Roxy. Hierna volgde Roxy weer met een doelpunt waarna Danitsja ook weer scoorde. Hertha MA1 had deze wedstrijd niet zonder de keepster Nikki van de MC1 kunnen winnen, hartstrikke bedankt Nikki! Kevin Overzee de scheidsrechter vloot af en Hertha kon met opgeheven hoofd het veld verlaten met een winst van 9 - 1.