MENU
 

NFC - Hertha C1 0-10

01 oktober 2014

Zaterdag 27 september - Voor Hertha C1 stond er een uitwedstrijd op het programma tegen NFC uit Amstelveen. Na de bespreking van de trainer, wist iedereen wat we moesten doen: ervoor zorgen dat we de drie punten weer mee naar huis nemen. Dat is wel aardig gelukt kan ik zeggen.

Om precies 12.00 uur floot de scheidsrechter voor het begin van de wedstrijd en we begonnen wat onrustig. Vaak werd onnodig de lange bal gespeeld, waardoor het rommelig oogde. Toch viel de bal daardoor ook wel een keer goed achter de verdediging van NFC waar door onze middenvelder Dennis opdook. Hij stond oog in oog met de keeper en scoorde 0-1. Vanaf dat moment ging het voetballen beter. Er werd meer overgespeeld en daar word je alleen maar blij van als trainer, maar ook leuk voor de vele meegereisde toeschouwers.

Het kon niet uitblijven of er volgden meer doelpunten en dat was ook zo. Na een goed cornerbal die genomen werd door Willem hoefde Ivar er allen maar tegenaan telopen en dat deed die dan ook: 0-2. De 0-3 kwam van hetzelfde duo alleen kwam de bal nu van achteruit gepasst zo voor de voeten van Ivar. Ook de 0-4 kwam van dit Duo maar dan weer vanuit een cornerbal.

Aan de 0-5 stond Damian aan de basis met een goede voorzet op Ivar. 0-6 door hard werken van Damian en die pikte zo mooi zijn doelpunt mee. 0-7 door een splijtende pass van Paul stond Ivar weer oog in oog met de kieper en rondde prima af.

0-8 na weer een cornerbal van Willem zo op het hoofd van Dennis die hem vervolgens teruglegde op Mauro en ook zo zijn doelpunt mee pikte.0-9 van Jeroen uit alweer een corner bal van Willem. De eer voor de 0-10 was aan Joost, door een goede combinatie met Damian. Keeper Kjeld had nauwelijks iets doen, maar veroorzaakte een penalty die hij dan wel zelf keurig stopte.

Naar het overzicht