Opnieuw monsterscore voor Hertha ME1

22 september 2014

Vinkeveen, 20 september 2014 - Het gaat goed met het meidenteam van de E1. Een team dat barst van het talent!!! En de trainingsvormen van Quinty, Leo en Menno beginnen nu dus wel heel serieus hun vruchten af te werpen.

Vandaag mochten de dames hun kunsten vertonen tegen Legmeervogels uit Uithoorn en dat ging net als vorige week meer dan prima.

Toen werd het notabene; 17- 0. Onder leiding van coach Edwin van Schaik werd er net als vorige week weer schitterend gecombineerd door de meiden op deze ietwat benauwde zaterdagmorgen. En het spelplezier straalde er vandaag weer aan alle kanten vanaf … Mandy lanceerde vanaf de eerste minuut een paar flinke vuurpijlen op het doel want ze moesten toch tegen: Leg Neer Vogels ?

Gevolg van dit misverstand was wel dat de eerste “Legmeervogel” reeds na 10 minuten met een aangeschoten lamme vleugel het veld moest ruimen… Mandy schrok zich rot en nogmaals sorry en van harte beterschap aan het slachtoffer van Legmeervogels namens heel S.V. Hertha…

Met Daniek op doel en in de tweede helft Sterre, begon het voetbal al in de eigen goal en werden er fraaie aanvallen opgezet. En met Mo en Yasemin in de achterhoede die ook goed kunnen opbouwen, stond er ook een heel goed verdedigingsblok. Grote klasse meiden!! En dan hebben we ook nog Femke, Sienna en Britt die vandaag zorgden voor fraaie combinaties op het middelveld en in de voorhoede. Al die combinaties leverden al vijf doelpunten op in de eerste helft en ook nog eens negen voltreffers na rust.

Waarbij gezegd dat Legmeervogels aan het einde van de tweede helft, zich nog even knap herstelde en zo maar terugkwam in de wedstrijd.

En het leuke is dat bijna alle meiden vandaag gescoord hebben. Mandy liet het net vandaag zes keer bollen, en de overige doelpunten werden keurig verdeeld onder de meiden. Eindstand: 14-0. En tja als je elkaar de doelpunten gunt, ben je echt een TEAM en kun je zomaar kampioen worden….