Force Almere C5 maakte zijn voornaam niet waar tegen Hertha C4‏

21 september 2014

De wedstrijd tegen Force Almere werd enig optimisme tegen moet getreden daar ook bleek dat enige teamleden van het zwakke geslacht waren maar ook dat zij de vorige week met niet minder dan 14-1 hadden verloren.

Vooraf de combat..werd door Hertha…luid en duidelijk gezamenlijk ..wij gaan winnen geroepen….dus was de toon gezet nu de daden nog…!

Deze waren duidelijk met de gastspeler Max Hermes uit C3 achterin …voorwaarts gericht…en werd deze tactiek beloond na 6 minuten met een counter door Bim Bunbut met een gave treffer..1-0..!

De leiding en trainer …droomde al van een overwinning met dubbele cijfers en gelijk de eerste plaats in de competitie na 2 wedstrijden…maar dromen zijn bedrog ..zeker in voetbal ….want door veel druk op de helft door Hertha van de tegenstander waar om de 2 minuten een doel rijpe kans werd gecreëerd …kwam er een kans voor het matig spelend team uit Almere…..en werd Hertha afgestraft en terwijl het al 6-0 had moeten zin …met …1-1

Hertha nam de domper voor lief en ging door…bij een van de goed opgezette aanvallen werd Stijn Brabander in het strafschop gevloerd en wees de zeer goed fluitende scheidsrechter Mika Doornekamp..zonder enige twijfel naar de penalty stip.

Bim die een weer kans zag mer dit puntje de topscoorder te willen worden benutte de kans tot ontzetting van team en aanhang niet…en schoot rakelings naast..!

Na de nodige limonade werd aan de 2 de helft begonnen . Ondanks de tropische warmte regende het van kansen en afgekeurde doelpunten van vermeend buitenspel etc. totdat een goede combinatie van de goed spelende Calvin de Charon aan Damon van Haaften verder als een assist aan Stijn Brabander achter de grabbelende keeper van Almere terecht kwam en de stand 2-1 werd.

Om de deur dicht te gooien en met de 3 punten zeker te maken werd het na goed combinatie voetbal door het gehele team ……10 minuten voor tijd en kans door de topscoorder Bim Bunbut 3-1 benut……. Maar als het om kansen zou gaan had het 20-3 een verdiende uitslag zijn geweest..!!

Man van de wedstrijd wie anders Bim ..maar proficiat… voor het gehele team waar elke trainer een goed gevoel bij kan hebben..!!