Eerste bekerwedstrijd Hertha d3 succesvol.

15 september 2014

Voor het eerst in de nieuwe samenstelling ,voor het eerst op een groot veld en ook nog met elf man dat was wel even wennen . Om half elf moesten ze in de thuiswedstrijd aantreden tegen de d2 van Kockengen. Coach Mark zette iedereen op z’n plaats en het eerste fluitsignaal klonk. Het was een beetje zoeken naar elkaar ma na een paar minuten begon het te lopen. Een paar kansen leverde dat op maar bij de eerste de beste uitval van Kockengen was het raak 0-1. Iedereen was wakker geschud en een paar minuten later ging de gelijkmaker er in. Na een mooie combinatie in de voorhoede schoot Vincent de 2-1 binnen maar Kockengen liet zich niet in de luren leggen en maakte gelijk.2-2. De rust brak aan en dat deed de mannen zichtbaar goed . In de tweede helft werd er fraai gecombineerd en al heel snel werd de voorsprong uitgebreid. Vincent en Cooper maakten drie en vier twee. Toch kwam Kockengen weer terug tot 4-3 maar toen was het gebeurd met de mannen. In het laatste kwartier walste Hertha over Kockengen heen en ging de ploeg met een 7-3 overwinning naar huis. Deze fraaie zege werd behaald door de inzet van twaalf eerstejaars d pupillen.