MENU
 

Badhoevedorp maatje te klein voor Hertha F2

15 september 2014

Na twee forse overwinningen in de eerste ronde van de KNVB beker begon afgelopen zaterdag dan eindelijk de competitie voor de mannen van Hertha F2. Het zelfvertrouwen in het team was fors toegenomen dankzij de successen in de voorgaande wedstrijden en de veelbelovende oefenpotjes tegen de eigen F1. Dit keer kwam Badhoevedorp F3 op bezoek in Vinkeveen. De mannen van Hertha F2 stonden op scherp en dat kon van Badhoevedorp niet gezegd worden, want al na 5 minuten stond de 1-0 op het scorebord. Na een doorbraak van Jasper Mons die via de rechterflank een scherpe voorzet gaf, wist Lars van den Bergde bal knap in de goal te tikken. Wat daarna volgde was een complete walk-over: het jonge team van Badhoevedorp bood veel te weinig weerstand en al snel wist Hertha F2 verder uit te lopen. De jongens van Hertha maakten de ene goal na de andere en dat was vooral te danken aan het uitstekende samenspel. Maar ook fysiek was Badhoevedorp duidelijk nog een maatje te klein. Beide teams gingen de rust in bij een stand van liefst 8-0.

De tweede helft liet geen ander beeld zien. Door knap combinatievoetbal en enkele fraaie afstandschoten wist Hertha de score verder uit te bouwen tot een verpletterende 16-0, waarmee meteen de kop van de ranglijst werd ingenomen.

De goals werden gescoord door Pelle Reijers (4x), Tim Stubbe (3x), Tim Wolffgramm (3x), Daroen Mauloed (2x), Lars van den Berg (2x) , Wes Twaalhoven (1x) en Jasper Mons (1x).

Naar het overzicht