MENU
 

Loten verkopen iedereen kan het!!!

07 september 2014

Elk jaar vindt in september de Grote Clubactie plaats. Dit jaar doen wij ook mee en willen natuurlijk zo veel mogelijk loten verkopen. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas!

Van de opbrengst kan de vereniging bv. nieuwe spelmaterialen aanschaffen, evenementen organiseren voor de jeugd, zoals het laten plaatsvinden van het winterstop zaalvoetbal toernooi.

De lotenverkoop gaat 13 september 2014 weer van start echter niet eerder. Voor deze datum wordt het verkoop materiaal aangereikt.

Er kunnen dit jaar op vier manieren loten verkocht worden.

1. Contanten verkoop (We werken met intekenlijsten waarop de lotenkoper zijn gegevens kan achterlaten. Hierbij lever je de loten op een later tijdstip af en incasseer je het geld.)

2. Loten verkoop via eenmalige machtiging (De koper vermeldt het rekeningnummer op de intekenlijst en het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Het lotnummer wordt op het bankafschrift vermeld.)

3. Superlot: Een superlot vertegenwoordigt symbolisch 50 loten en heeft dus een verkoopwaarde van € 150,- waarvan ook weer 80% naar de club gaat. Daarnaast is er speciaal voor de superloten een aparte trekking. Ieder verkocht superlot geeft kans op de superprijs: het Grote Clubfeest t.w.v. € 5.000,-!

4. Online: een lot kopen dat kan ga naar www2.clubactie.nl/actie/SportverenigingHertha Nodig al je familie, vrienden en kennissen uit om op deze pagina een lot van onze club te kopen. Het bedrag wordt eenmalig van de rekening van de koper afgeschreven. Het lotnummer wordt op het bankafschrift vermeld.

Loten verkopen iedereen kan het!! Vind je het niets om langs de deuren te gaan, vraag dan binnen je vrienden en familie kring of ze onze vereniging willen steunen door een lot te kopen, dit zijn extra inkomsten voor onze jeugd! Of spreek met je team af om gezamenlijk langs de mensen te gaan om loten te verkopen!

Verkoopwedstrijd
Ook dit jaar organiseert de Grote Clubactie een verkoopwedstrijd voor de jeugdige lotenverkopers. Doe mee! en maak kans op een Apple Ipod Touch of entreekaarten voor Walibi, Dolfinarium,Slagharen of Duinrell.

Registreer je als lotenverkoper op www.clubactie.nl Wie weet win je een van deze prijzen!!

Nieuw dit jaar!! Verkoop 20 loten of meer…………………

Dit jaar ontvangt iedere lotenverkoper bij 20 of meer verkochte loten een gratis entreekaart voor Duinrell, Slagharen, of Bobbejaanland. Deze kaartjes zijn te verkrijgen bij je clubcoördinator tegen inlevering van je boekje.

Wij hopen dat we dit jaar een geweldig resultaat zullen neerzetten. Heel veel succes met de verkoop van de loten.

Met vriendelijke groet,

Corienne Hartsink
Clubcoördinator

Naar het overzicht