MENU
 

Fiets mee voor stenen voor de nieuwbouw van de kantine

10 juni 2014

Rabo Fietstocht 14 juni 2014

Fiets mee voor stenen voor de nieuwbouw van de kantine

Op zaterdag 14 juni vindt de eerste Rabo Fietstocht plaats. Het belooft een happening van jewelste te worden! Met dit initiatief kunnen we onze kas flink spekken.

Een nieuwe manier van sponsoren
Verenigingen, stichtingen en scholen kunnen voortaan hun kas spekken door mee te doen aan de Rabo Fietstocht.

Vast bedrag voor elke deelnemer
Hoe werkt dat dan? Onze vereniging heeft zich aangemeld als deelnemer aan de fietstocht. Bij elk startpunt van Rabobank Rijn en Veenstromen kan iedereen zich individueel melden. Bij de inschrijving van de fietstocht vermeldt elke deelnemer de lokale vereniging, stichting of school waar hij of zij voor fietst.
Onze vereniging, heeft deelnemersnummer 21.

Aan het eind van de rit levert iedereen zijn stempelkaart, met de benodigde stempels in. Rabobank Rijn en Veenstromen stort vervolgens een vast bedrag per deelnemer (30 km = € 5, 60 km = € 8 en 100 km = € 12) op de bankrekening van onze vereniging. Dit bedrag zet natuurlijk niet zo veel zoden aan de dijk, maar hoe meer mensen er mee doen, hoe meer geld we verdienen. Dit kan oplopen tot maximaal € 750. Het is dus belangrijk zo veel mogelijk mensen te mobiliseren. Dat mogen ook familieleden, buren, etc zijn. Dus ook niet leden van onze vereniging mogen mee doen!

Routes door het Groene Hart
Voor de Rabo Fietstocht zijn meerdere mooie fietsroutes uitgezet door het Groene Hart. De routes lopen door het werkgebied van Rabobank Rijn en Veenstromen. We mogen zelf kiezen welke route we fietsen. Met een lengte van ongeveer 30 kilometer zijn de routes goed te doen, ook als u geen geoefend fietser bent. U start tussen 9.00 en 13.00 uur bij een van de vier startpunten. Dat zijn: Rabobank hoofdkantoor in Woerden, Rabobankkantoor in Bodegraven, Rabobankkantoor in Mijdrecht en het Mobiel Servicepunt in Kockengen bij Zwembad De Koet. Het is mogelijk om overal op de uitgepijlde routes te starten. Op de route komen we een aantal stempelposten tegen, maar ook leuke plekjes om te bezoeken of wat te nuttigen.

Fiets ook mee!
Heeft u er al zin in? Fiets dan gezellig mee! En mobiliseer meteen uw gezin, vrienden, buren, opa’s en oma’s. Iedereen is welkom. Gezellig een dagje fietsen en tegelijk geld verdienen voor onze vereniging, stichting of school: dat is de Rabo Fietstocht. Samen sterker. U doet toch ook mee?

U/jullie zijn vrij om te kiezen welke route er wordt gefietst.

U kunt kiezen uit de volgende route:

 

Groene Route (30 km)
Paarse Route (30 km)
Roze Route (100 km)

Alle routes kunt u beginnen bij de kantine van SV Hertha, zie op de routekaart in het rood SV Hertha

 

Naar het overzicht