MENU
 

Werkzaamheden bij het sportpark

15 oktober 2024

De kruising Bonkestekersweg – Voorbancken – Mijdrechtse Dwarsweg gaat op de schop. De hoek wordt daartoe afgesloten en ons complex zal tijdelijk wat moeilijk bereikbaar zijn. Zeker wanneer je met de auto komt. Pak dus de fiets of kom lopend. Het sportpark blijft namelijk wel bereikbaar met de fiets. Kom je wel met de auto? Gebruik dan de parkeerplaats bij het Veenlanden College aan de Bonkestekersweg op wedstrijddagen.


Wat staat er te gebeuren?

De gemeente gaat voor alle verkeersdeelnemers de kruising bij het sportpark veiliger en overzichtelijker maken. Daarnaast wordt de groenstrook langs het sportpark aangepast, zodat daar geen auto’s meer kunnen parkeren. Het werk vindt plaats maandag 14 oktober 2024 tot en met vrijdag 6 december 2024. De kruising is tijdens die periode afgesloten voor doorgaand verkeer. Fietsers worden omgeleid over het sportpark.

Handig voor bezoekende verenigingen: autoverkeer kan het sportpark bereiken via de Mijdrechtse Dwarsweg in de periode van maandag 14 oktober tot en met zondag 10 november. In de periode van maandag 11 november tot en met vrijdag 6 december is Hertha te bereiken via de Bonkestekersweg. Zeg maar via het Dorp, want dan is juist de Mijdrechtse Dwarsweg afgesloten. De gemeente plaatst borden met omleidingsroutes.


Kom zoveel als mogelijk lopend of via de fiets naar Hertha. Mocht je toch met de auto naar Hertha komen wees dan extra alert op de parkeerplaats. Dit is namelijk de route waarover al het fietsverkeer wordt omgeleid.

Naar het overzicht