MENU
 

Ter nagedachtenis…

09 oktober 2024

Afgelopen vrijdag bereikte ons het overlijdensbericht van Maarten Roelvink. Zeker bij de oudere generatie is Maarten een bekende Herthaan die tal van vrijwilligerstaken voor onze club heeft verricht. Zo was hij lid van de jeugdcommissie, wedstrijdsecretaris, contactpersoon scheidsrechterszaken, oprichter van het Winterstop Zaalvoetbaltoernooi, drijvende kracht bij de organisatie van de Internationale Toernooien, medeorganisator van het Turftrapperstoernooi, omroeper bij het schoolvoetbal en scheidsrechter.

En voor de echte ouderen.. Bij Maarten’s huis hing ook het mededelingenkastje met het voetbalprogramma en (bij slechte weers- en terreinomstandigheden) de afgelastingen.

Met Maarten is een markant persoon heengegaan. Wij wensen zijn naasten veel sterkte bij dit verlies.


Met een gevoel van ongeloof en verbijstering bereikte ons zondag 6 oktober het droevige bericht dat ons zeer gewaardeerde lid Jan van der Moolen plotseling was overleden. Op zaterdag was Jan nog aanwezig bij de uitwedstrijd van ons 1e elftal in Ouderkerk. De dag erna was hij niet meer onder ons.

Jan was een Herthaan in hart en nieren. En dat al gedurende een lange reeks van jaren. Wie kent ‘m niet zou je zeggen. Vaste supporter van ons 1e team, nauw betrokken bij het Winterstop Zaalvoetbaltoernooi, bij het Turftrapperstoernooi, bij de Internationale Toernooien, bij VinkCuisine. Pleitbezorger van de Grote Club Actie. Ook jarenlang deel uitmakend van het toenmalige jeugdbestuur. Altijd zijn steentje bijdragend aan de verbouwingen die door de tijd heen aan onze accommodatie zijn verricht. Jan stond paraat.

Buiten s.v. Hertha was Jan zeer betrokken bij het maatschappelijk leven in Vinkeveen. Met Jan verliezen we een echte Herthaan en Vinkevener. We zullen hem missen.

Wij wensen zijn vrouw en kinderen veel kracht toe bij dit grote verlies.

Naar het overzicht