MENU
 

Nieuw Hertha bestuur

22 juli 2024

Tijdens de goed bezochte buitengewone A.L.V. hebben de leden een bijna compleet nieuw bestuur benoemd. Van het oude bestuur is afscheid genomen van Pieter Kes (penningmeester) en Onno Stokhof (voetbalzaken).

Tijdens de viering van ons 95 jarig jubileum op zaterdag 24 augustus zal officieel afscheid worden van Pieter en Onno. Van het huidige bestuur gaat dan Michel Klinkhamer als enige door en wederom als voorzitter.

 

Nieuw in het bestuur zijn:

Fardy Bachdim, voetbalzaken jeugd
Fardy is een echt voetbaldier. Zowel zakelijk als privé staat zijn leven in het teken van voetbal.

Sinds het lidmaatschap van zijn oudste zoon is hij trainer en leider bij Hertha. Zijn tweede zoon is inmiddels ook lid en het zal niet lang duren voordat zijn derde zoon ook lid wordt.

Fardy gaat het voetbalbeleid voor de jeugd vormgeven en wordt ook onze hoofd jeugdopleiding. Zijn ambitie is om van Hertha de beste een mooiste club van de Ronde Venen te maken.

John de Bruin, voetbalzaken senioren

John loopt al jaren rond op onze club, de meesten zullen hem kennen als scheidsrechter. Op zaterdag fluit John al jaren met plezier 1 of meerdere wedstrijden.

John zijn roots liggen bij Nita en heeft daar ook al bestuurlijke ervaring op gedaan. Vanaf nu gaat hij dat doen bij onze club, naast het supporteren van het team van zijn zoon die in de JO13-1 speelt.

Arno Verweij, penningmeester
Arno wordt de opvolger van Pieter en gaat zich dus bezighouden met het financieel gezond houden van onze club. Arno is geen onbekende voor Hertha en staat al enige tijd achter de bar als vrijwilliger en helpt bij evenementen.

Drie van zijn zoons spelen bij Hertha en zijn jeugdtrainer. Zowaar dus een echte Hertha familie. Arno is in het dagelijks leven Controller.

 

Anita van Scherpenzeel, secretaris
Anita is ook geen onbekende bij Hertha en voetbalt zelf al jaren met veel plezier bij Dames 35+.

Besturen is voor Anita redelijk nieuw, maar zij staat te popelen om te beginnen als bestuurder en krijgt de verantwoordelijkheid voor de ledenadministratie, accommodatie en PR/communicatie.

Dave van den Bos, non voetbalzaken
Dave is van de nieuwe bestuursleden het laatst bij Hertha gekomen. Zoon Kaja is 2 jaar geleden lid geworden en zo is Dave in aanraking gekomen met Hertha.

Dave heeft recent bij Hertha het voortouw genomen met de nieuwe organisatie en bestuur van Hertha.

Via een aantal inspirerende sessies zijn we tot een nieuwe strategie, beleid, bestuur en verdeling van taken en verantwoordelijkheden gekomen. Zijn achtergrond als Brand Director is daarbij uitstekend te pas gekomen.

Onze leden gaan snel meer horen over voorgaande.

Jeffrey Cijs, vrijwilligersbeleid
Jeffrey is Herthaan in hart en nieren en loop al bij Hertha rond sinds zijn jonge kinderjaren en trapt nog regelmatig tegen een bal bij 35+ voetbal.

Sinds vorig seizoen heeft Jeffrey samen met Gunter Kroon het vrijwilligersbeleid overgenomen van Jean-Paul Schun. De nieuwe manier van inzet van vrijwilligers is succesvol verlopen en beiden werken nu hard aan een nieuw schema voor komend seizoen.

Jeffrey en Gunter gaan dit nieuwe beleid voortzetten en de puntjes op de i zetten met daarin veel aandacht en hulp voor onze vrijwilligers. Volgens Jeffrey is de inzet van vrijwilligers is cruciaal voor laten draaien van de vereniging. Iedereen zal een steentje moeten bijdragen.

Michel Klinkhamer, voorzitter
Michel blijft voorzitter en heeft volgens eigen zeggen ontzettend veel zin om met deze nieuwe bestuursleden te starten.

‘Met deze nieuwe bestuursleden is een solide bestuurlijke basis gelegd voor een prachtige vereniging te zijn en de komende jaren te blijven en verder uit te bouwen. Eerst vieren we zaterdag 24 augustus ons 95 jarig jubileum en dan met vertrouwen richting Hertha 100 jaar in 1929!’

Op de foto van links naar rechts het nieuwe bestuur: Michel Klinkhamer, Dave van den Bos, Fardy Bachdim, Arno Verweij, Anita van Scherpenzeel, John den Bruin en Jeffrey Cijs.

Naar het overzicht