MENU
 

De nieuwe versterkingen van Hertha 1 voor 2024/2025

05 juli 2024

Zoals elk seizoen begint Hertha 1 weer met een aantal wijzigingen aan het nieuwe seizoen. Afgelopen jaar hebben een aantal spelers ervoor gekozen bij Hertha 1 te vertrekken. Sommige spelers zijn overgegaan naar een andere club, waar andere spelers op een lager niveau wilde gaan voetballen binnen de club. Ook is er een wijziging bij de staf gekomen. Dit, samen met alle positieve veranderingen omtrent het tweede team van Hertha zorgen er weer voor dat komend seizoen de selectie van Hertha compleet is en beide teams kunnen gaan strijden voor de overwinningen.
Wij zullen alle aanwinsten aan jullie voorstellen!

Nieuwe assistent-trainer: Tom van de Kooij

Beginnend met de toevoeging van Tom van de Kooij aan de staf als assistent-trainer.

Tom heeft een rijke carrière, waarbij hij als voetballer altijd op hoog niveau heeft gespeeld en zijn carrière is geëindigd als speler bij Hertha. Daarna heeft Tom als trainer verschillende teams bij Hertha getraind.

Ivan en Tom kennen elkaar nog van de voetballende periode bij Hertha en zo is Tom ook in contact gekomen met Ivan om als assistent-trainer aan te sluiten.

Welkom bij het team en veel succes!

tom.jpg

Nieuwe spelers

Voor komend seizoen hebben we een zevental aan spelers mogen verwelkomen. Het is mooi om te zien dat deze groep met spelers ervoor hebben gekozen voor Hertha te willen spelen. Van de zeven spelers konden twee spelers helaas niet aanwezig zijn bij de presentatiefoto’s, we zullen hen introduceren en de foto hebben jullie nog van ons tegoed.

De eerste speler is Omar Woudenberg!

Omar heeft afgelopen seizoen al een aantal keer meegetraind, om te kijken of Hertha goed bij hem past en gelukkig bleek dat het geval. Waar Omar in de jeugd nog altijd hoog gevoetbald heeft bij Almere City, moest hij later vanwege zijn werk overstappen naar een vriendenteam. Het is altijd wel blijven kriebelen om weer in een selectieteam te voetballen, zodoende is Omar via vrienden bij Hertha terecht gekomen. Vanuit Hertha was snel duidelijk dat Omar genoeg kwaliteit heeft om aan te sluiten, de conditie van een selectieteam kan wel bijgebracht worden! Veel succes komend seizoen!

Naast Omar, kon ook Joël Badu helaas niet bij de presentatiefoto’s zijn. Na een aantal gespreken heeft Joël gelukkig zijn keuze gemaakt om bij Hertha te komen voetballen. Ook voor Joël spelen er een aantal bekende bij Hertha, wat misschien wel heeft geholpen bij zijn keuze. Afgelopen seizoen speelde Joël nog bij ASV, waar zij helaas zijn gedegradeerd. Hertha was alert en heeft Joël benaderd, omdat sommige spelers met hun kwaliteiten niet horen af te zakken naar een lagere klasse. Ook veel succes komend seizoen!

Met Laurens van der Greft heeft Hertha een bak aan ervaring binnengehaald. Laurens woont in Mijdrecht en kiest daarom voor een avontuur lekker in de buurt. Waar Laurens eerder nog voor Argon en Woerden heeft gevoetbald, komt hij nu over van ASV.

Naast het veldvoetbal heeft Laurens ook altijd op een hoog niveau in de zaal gespeeld en dat is wel af te zien aan zijn technische spel. De ervaring van Laurens is iets wat Hertha afgelopen seizoen miste, waarbij het voetballend altijd wel goed in elkaar zat, verloor Hertha te vaak punten wanneer het op een wat minder mooie manier gedaan moest worden. De jongere generatie kan ongetwijfeld veel bijleren van Laurens. Wij wensen ook jou heel veel succes het komende seizoen!

laurens.jpg

Zoals al eerder aangegeven, is er goed gekeken naar wat het huidige team nodig heeft. Met de aanwinst Ronnie Hilhorst wordt er naast Laurens nog een speler binnen gehaald met enorm veel ervaring!

Ronnie is bij Kockengen als aanvoerder altijd heel belangrijk binnen en buiten het veld geweest. Daar heeft hij veel successen gekend, maar is het afgelopen seizoenen helaas wat bergafwaarts gegaan. De clashes tussen Hertha en Kockengen zullen voorlopig niet meer in de competitie te zien zijn, door de degradatie van Kockengen.

Na al eerder een uitstapje te hebben gemaakt naar CSW, kiest Ronnie nu voor Hertha en wil hij de uitdaging aangaan om ook bij Hertha successen te behalen! Heel veel succes gewenst voor komend seizoen!

ronnie.jpg
Inmiddels zijn we al bij speler nummer 5 aangekomen.
Nordin Bouslimane zal de gemiddelde leeftijd weer wat naar beneden brengen, als we kijken naar de aangetrokken spelers.
Met zijn 19 jaar is hij de jongste van de aangetrokken spelers.

Nordin heeft zijn hele jeugd bij CSW gespeeld en heeft afgelopen seizoen ervoor gekozen even niet te voetballen vanwege een vervelende en ongelukkige blessure.

Na een jaar van rust is hij wel weer klaar voor een mooie nieuwe uitdaging. Hij kent veel jongens uit het team en heeft de ambities meegekregen, daar wil hij aan bijdragen! Nordin geeft zelf aan hard te willen werken om net zo fit te zijn als voor zijn blessure, die instelling houden wij van. Veel succes komend seizoen!

nordin.jpg

Terug waar het allemaal is begonnen! Na een heleboel jaren weg te zijn geweest, is Niels Zinga eindelijk teruggekomen bij de club waar hij in de jeugd is begonnen.

In de jeugd bij Hertha zag iedereen al snel dat Niels een hoger niveau aankon. Zo heeft hij een rondje gemaakt langs Argon, Kampong, Ajax (am) en Maarssen.

Nu heeft Niels ervoor gekozen terug te komen bij Hertha, om zo te gaan helpen Hertha naar een hoger niveau te tillen.

Niels heeft een hoop geleerd bij de andere clubs, waar hij altijd op een hoog niveau heeft gevoetbald. Dat kan hij nu meenemen naar Hertha. Veel succes komend seizoen!

niels.jpg

Op de deadline-day heeft Hertha nog een grote slag weten te slaan! Ilias El Mekki koos op de laatste dag van sluiting van de overschrijvingen nog voor Hertha.

Afgelopen seizoen was Ilias nog erg belangrijk bij CSW, waar zij net aan hebben weten te handhaven in de tweede klasse. Nu kiest Ilias voor een uitdaging bij Hertha. Net als bij de andere aanwinsten is de ambitie van Hertha een belangrijk onderdeel geweest voor de keuze van Ilias.

Ilias is zelf ook erg duidelijk, hij komt alleen maar om te winnen en boven in de competitie mee te strijden! Ook veel succes komend seizoen!

ilias.jpg

Zoals wel valt te lezen, zal er komend seizoen weer een kwalitatief goed team klaarstaan om een gooi te doen naar promotie. Dat is, en zal altijd het doel moeten zijn bij Hertha!

Het programma is inmiddels bekend, Hertha zal een viertal oefenwedstrijden spelen in de voorbereiding, waarbij de eerste oefenwedstrijd wordt gespeeld op 17aug om 12:00u tegen EDO 2. Die komen uit in de reserve hoofdklasse, wat vaak leuke voetballende ploegen zijn. We zien jullie graag dan!

Naar het overzicht