MENU
 

Hertha JO15-1 kampioen!

03 juni 2024

Afgelopen zaterdag 1 juni zijn de jongens van Hertha onder 15-1 kampioen geworden!! Met 3 punten meer en een doelsaldo van + 9 ten opzichte van de nummer twee Alliance onder 15-1 hebben de jongens het fantastisch gedaan en zijn ze zeer terecht kampioen geworden.

Het hele jaar is er hard getraind…..en is er ook veel gelachen. Het is heel knap dat het team kampioen is geworden in de eerste klasse met zware tegenstanders en mooie derby’s tegen Argon en Abcoude.

Het is een heel hecht team geweest met een paar uitblinkers waar iedereen zich aan heeft opgetrokken. Een mooie teamprestatie waar wij als leiders heel trots op zijn!

Nu toe werken naar een hoofdklasse toernooi op 15 juni bij ’s-Graveland en dan zit het seizoen er helaas op. We hebben nu al zin in volgend seizoen!! Helaas gaan er twee jongens hogerop voetballen en die wensen we alle succes en geluk toe.

Mocht je ook interesse hebben om bij de gezellige vereniging Hertha te komen spelen meld je dan aan via de site van Hertha of kom een keer een proeftraining doen.

Naar het overzicht