MENU
 

Hertha 1 werkt aan teamgeest in Harderwijk

12 februari 2024

Afgelopen weekend even geen voetbal voor het 1ste van Hertha.

Het vrije speelweekend is gebruikt om te werken aan de teamgeest. Een mooi moment zo halverwege het seizoen en gezien de huidige stand op de ranglijst ook geen overbodige luxe om tijd te steken in het collectief. Ondanks de 9e plaats is er nog van alles mogelijk. Komend weekend staat de inhaalwedstrijd tegen Brederodes op het programma. Bij winst kan Hertha 3 plekken stijgen en zo aansluiting houden met de bovenkant van de ranglijst.

Vrijdagavond werd er vanuit Vinkeveen vertrokken en koers gezet richting Harderwijk. Scoutinggebouw Harderhaven was het onderkomen en bood voldoende ruimte om verschillende activiteiten te ondernemen. Vrijdagavond stond in het teken van een pubquiz uitgebreid met diverse spellen die in teamverband tegen elkaar werden gespeeld. Er is onder andere ouderwets geknikkerd en de teamleden mochten hun tekenkunsten tentoonstellen met als doel zo snel mogelijk te raden wat er getekend wordt. Diverse kaartspellen, darten en een balletje trappen onder het genot van drankjes en wat versnaperingen waren de perfecte cocktail om het leuk met elkaar te hebben.

Zaterdagochtend stond in het teken van herstel om zo maximaal te presteren tijdens de sportieve activiteit, die in de middag gepland stond, namelijk mountainbiken! Een parcour van zo’n 22 kilometer bracht ons langs de mooiste plekjes van de Veluwe. Diverse valpartijen leiden gelukkig niet tot ernstige blessures. Er is tijdens de rit het nodige ontzag gekweekt voor mensen die langere tijd op zo’n klein zadeltje kunnen zitten. Tijdens de trainingen deze week is het niet ondenkbaar dat dit door diverse spelers nog wordt gevoeld.

S’ Avonds werd er met elkaar gegeten in het centrum van Harderwijk en na afloop werd weer koers gezet naar het gebouw. Beerpong, darten, beverbende etc. zorgden wederom voor vermaak. Te merken was dat het fietsen en het laat (of niet) naar bed gaan op de vrijdagavond zorgde voor een wat rustiger verloop van de zaterdagnacht. Zondagochtend was het gebouw snel netjes en kon er rond de klok van 13:00 weer koers worden gezet richting Vinkeveen.

Het 1ste kan terugkijken op een geslaagd weekend!

Naar het overzicht