MENU
 

Introductie DK Keepersschool

28 augustus 2023

Graag wil ik mij even voorstellen aan jullie: ik ben Danny Klijnholstz, oprichter van DK Keepersschool. Nu Keepersschool Talent noodgedwongen is gestopt door het plotselinge overlijden van Aron van Kasteren, heb ik uiteindelijk besloten verder te gaan met het verzorgen van keeperstrainingen.

Na jaren meegewerkt te hebben aan het succes van Keepersschool Talent wil ik dit nu voortzetten met DK Keepersschool voor de keepers bij SV Hertha en keepers die zich privé aanmelden.

SV Hertha gaat een samenwerking aan voor 1 seizoen met DK Keepersschool. DK Keepersschool gaat wekelijks de junioren en selectie keepers trainen van SV Hertha. Met deze samenwerking zal ik ook weer onderdeel uitmaken van de technische staf van het selectieteam van SV Hertha.

Zelf ben ik jarenlang keeper geweest op hoog niveau. DK Keepersschool is gespecialiseerd in het trainen, motiveren en het uitdagen van keepers.

Daarnaast ga ik ook keepersspullen zoals handschoenen en kleding verkopen. De op zaterdag 26 augustus gehouden moment om handschoenen te komen passen was een groot succes. Hertha vergoedt het eerste paar en op het tweede paar krijgen keepers 20% korting op. Ook gedurende de rest van het seizoen zijn de handschoenen verkrijgbaar in alle soorten en maten.

Binnenkort gaan de website en webshop live, dus houd mijn Facebookpagina in de gaten!

Like de Facebookpagina en LinkedIn pagina van DK Keepersschool en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Facebook Instagram LinkedIn

Danny Klijnholstz

06-30730321

Info@dk-keepersschool.nl

Naar het overzicht