MENU
 

Hertha Dames 30+ enthousiast weer begonnen aan competitie

03 april 2023

Afgelopen vrijdagavond 31 maart vond er in Kockengen een spannend voetbaltoernooi plaats voor vrouwen van 30 jaar en ouder. De deelnemende teams waren Hertha Vinkeveen, de Vecht uit Loenen aan de Vecht, CSW uit Wilnis, Kockengen en HSV uit de Hoef.

Het toernooi begon onder slechte weersomstandigheden, want het regende pijpenstelen. Ondanks de regen was de sfeer tussen de teams goed en was er sprake van sportieve strijd op het veld. Hertha Vinkeveen speelde tegen CSW uit Wilnis en wist deze wedstrijd met 1-0 te winnen. Het beslissende doelpunt werd gemaakt door Marjon Ros. Keepster Lonneke Boekel wist haar doel schoon te houden en speelde daarmee een belangrijke rol in de overwinning.

De overige speelsters van Hertha Vinkeveen zijn Liselore Boer, Mirjam Meulemans, Manon van Scheppingen, Anita van Scherpenzeel en haar nichtje Sara, Monique Simons, Charlotte Tol en Fiona Verbruggen. Helaas heeft Hertha Vinkeveen de overige wedstrijden niet kunnen winnen.

Na de wedstrijden was het tijd voor de derde helft en ondanks het slechte weer werd het toch nog gezellig. De deelnemende teams wisselden verhalen uit en genoten van een drankje en een hapje.

Al met al was het een geslaagd toernooi en een goede start van de competitie. Hertha Vinkeveen ging naar huis met een overwinning en kan terugkijken op een succesvolle wedstrijd.

Ben je 30 jaar of ouder en heb je zin om op dinsdagavond te komen trainen en in het voorjaar en Najaar 5 vrijdagavonden een tournooi(tje) te spelen? (KNVB 30+ competitie 7 tegen 7 op half veld) Kijk dan op de site van Hertha en kom gerust eens vrijblijvend een keer meetrainen!

Naar het overzicht