Verslag bekerwedstrijd Hertha JO15-1 tegen SCH JO15-1

04 oktober 2022

Zaterdag stond de wedstrijd tegen SCH JO15-1 op het programma. Zij hadden de eerste wedstrijd van Kockengen gewonnen. Vandaag ging het om de eerste plaats.

Onze jongens waren in het begin nogal onder de indruk van de lengte van de tegenstanders. Ze waren een atuk groter dan ons. De eerste fase was erg rommelig van onze kant. We konden de bal niet echt in de ploeg houden. Binnen no time keken we tegen een 0-1 achterstand aan. Na dit doelpunt gingen we beter voetballen. In ieder geval beter dan SCH wat resulteerde in diverse kansen maar helaas wisten we het net niet te vinden door goed keeperswerk maar ook door onvoldoende scherpte van onszelf. In de allerlaatste minuut van deceerste helft kwmen ze voorcde tweede keer in ons strafschopgebied en scoorde de 0-2.

In de rust gaven wij aan dat de buitenspelers in balbezit het veld breed moesten houden of als zij naar binnen gingen dat de back of de halfspelers achterlangs moesten gaan.

We begonnen sterk aan de tweede helft. SCH had niets meer in te brengen. Echter maakten we weer de mooi gecreerde kansen niet af.15 minuten voor tijd maakte Bohdi beheerst een voorzet van Tristan af: 1-2

Het speelbeeld veranderde niet. Het was wachten op onze gelijkmaker en die kwam er ook in de allerlaatste minuut. Een harde voorzet van Pim,die we de laatste minuten weer links buiten hadden gezet voor meer druk. Werd door SCH in eigen doel geschoten. Gelukkig alsnog een gelijkspel en dus een gedeelde eerste plaats met SCH want CSW verloor met 8-1 van Woerden