MENU
 

Meiden onder 13 van Hertha winnen Jasmin Peters toernooi!!

14 juni 2022

De MO13-1 van Hertha heeft zaterdag 11 juni ter afsluiting van het seizoen het Jasmin Peters toernooi bij Hertha gespeeld. Dit is een leuk sportief toernooi voor een goed doel! De meiden wisten de stijgende lijn van de competitie door te trekken en het toernooi met winst af te sluiten.

De poule wedstrijden verliepen spannend en gelijkwaardig. Gelukkig waren twee gelijke spelen en een overwinning voldoende voor een plek in de finale. In de finale troffen de meiden een sterke tegenstander AVV Sloterdijk. In de competitie zijn de dames net achter Sloterdijk geëindigd en hadden de meiden een keer gelijkgespeeld en een keer verloren van Sloterdijk. In de poule werd er 0-0 gespeeld tegen Sloterdijk. De opdracht is altijd veel plezier maken in het veld, maar hoe mooi zou het zijn om de finale te winnen van Sloterdijk waar al twee keer gelijk en een keer van was verloren.

De finale was zoals verwacht ontzettend spannend voor de meiden, coaches en het publiek. Ronja hield haar doel weer schoon met behulp van een ijzersterk blok voor haar bestaande uit Mandy, Britt en Charlotte. Het middenveld met Benthe, Tessel, Flo en Fien stroopte de mouwen op en bikkelde er flink op los. Voorin zorgde Noa, Fenna en Isabella voor het gevaar en druk op het doel van Sloterdijk. Een schitterend schot in de kruising van Noa was voldoende om een zwaar bevochten overwinning uit het vuur te slepen en de beker te winnen!! Het was een mooi seizoen en de meiden zijn van plan om na de zomer weer door te gaan met plezier maken en winnen!

Naar het overzicht