MENU
 

Tweede seizoenshelft start goed voor Hertha MO-15

14 maart 2022

De Hertha meisjes onder 15 zijn de eerste vier wedstrijden van de tweede seizoenshelft goed gestart. Met drie overwinningen en een gelijkspel gaan ze trots aan de leiding van de derde klasse. Met steeds iets beter spel en bovenal altijd 200% inzet stappen de dames zowel met een grote glimlach op het veld als van het veld.

Na een gelijkspel tegen Zuidvogels, was er winst tegen TOV en Hoogland. Mede te danken aan de grote trainingsinzet van de dames en hoofdtrainer Pieter Kempers.

Afgelopen zaterdag was de vierde wedstrijd tegen ‘t Gooi en ontbrak het aan de veel scorende spitsen Liza Verbruggen en Firenze van der Staaij. Coach Daan Versteeg kon gelukkig rekenen op Lotte Kes als invaller. Het was genieten van flitsende combinaties voorin tussen Emma Tromp, Jaimie Lee Hilster en Melua Buijs. Met name Emma was op dreef en drukte met vier doelpunten haar stempel op de wedstrijd. De back van ’t Gooi zal nog wel eens zwetend wakker zijn geworden terwijl ze achter Emma aan moest gaan. Op het middenveld stonden Mara Kempers, Sara Scherphuis, Marit Schreurs hun dame en brachten zowel aanvallend als verdedigend veel kwaliteit. Achterin werd het huis potdicht gehouden door Anne-Britt Boele, Julie Versteeg en Denise de Block, daarin ondersteund door Indy Buijs die op indrukwekkende wijze haar spits uit de wedstrijd speelde. Part-time Keepsters Lisa Vousten en Maddie van der Wilt wisselden hun keepers taken af met de rechtshalf positie. Alleskunner Lotte Moerman ontbrak helaas vanwege een blessure.

Conform de traditie van MO-15 werd de winstpartij van 9-0 gevierd met een lekker patatje in de Hertha kantine. Als je het leuk vindt om een keer mee te trainen, kom gerust langs op maandag op woensdag op sportpark Molmhoek in Vinkeveen.

 

Naar het overzicht