MENU
 

Opening Tribune

25 februari 2022

Met enthousiasme en veel inzet heeft een grote groep vrijwilligers en bereidwillige sponsoren een tribune gerealiseerd. Deze wordt feestelijk geopend op zaterdag 12 maart om 12.30 uur. Alle leden, vrijwilligers, sponsoren en belangstellenden zijn hierbij van harte uitgenodigd. Na de opening speelt ons eerste elftal thuis om 14.30 uur tegen Elinkwijk. Na afloop is het gezellig in onze kantine met live-muziek.

Volgens voorzitter Michel Klinkhamer is er sprake van een ongelovelijke prestatie. Net als met de nieuwbouw van de kantine en kleedkamers. Onder leiding van Ton Kok en Harry van Genderen heeft een grote groep vrijwilligers van bijna niets een fantastische tribune gemaakt. Precies in de stijl van de rest van de accommodatie. Niet alleen met de hulp van veel vrijwilligers, maar ook met een trouwe club van sponsoren die het financieel mogelijk hebben gemaakt. Er is zelfs een een nieuw scorebord van sponsor QCS (https://www.quick-cargo-service.nl/)

Iedereen die hieraan heeft bijgedragen gaan we in het zonnetje zetten. En uiteraard hopen wij dat iedereen die een stoeltje heeft gesponsord op zijn of haar stoeltje komt plaats nemen. Ook de familieleden van overleden Herthanen kunnen plaats nemen op de door hun gesponsorde stoel.

Het bestuur kijkt uit een mooie opening en een volgend hoogtepunt in de geschiedenis van Hertha.

opening-tribune-1

opening-tribune-2

opening-tribune-3

opening-tribune-4

Naar het overzicht