MENU
 

Opening ‘Gerard Roling’ veld

30 augustus 2021

Onder veel belangstelling is afgelopen zaterdag het nieuwe kunstgrasveld bij S.V. Hertha geopend. Voordat dit plaats vond hebben alle jeugdleden een lunch aangeboden om het nieuwe voetbalseizoen officieel te openen.

In aanwezigheid van een afvaardiging van de gemeente, TopGrass en de familie van Gerard kreeg Gerard namens het bestuur een cadeau. Dit cadeau was dus een bord met zijn naam erop. Daarna mocht Gerard zijn ‘eigen’ veld officieel openen en samen met Henk Dalebout van de Gemeente de eerste aftrap verrichten.

Hertha Zaterdag 1 won vervolgens in een aantrekkelijk duel met 3-2 van Lopik 1. Al met al een zeer geslaagde opening van het nieuwe seizoen met een enorm verdiende verrassing voor Gerard.

Met dank aan alle medewerkers die deze dag mogelijk hebben gemaakt: Evert Berkelaar, John den Haan, René Stokhof, Gerard Roling, Bert van Diemen, Onno Stokhof, Pieter Kes, Mirjam Meulemans, Maura Klinkhamer, Peter Voorbij, Ria Voorbij, Jeroen Stubbe, Mildred Stubbe, Jeroen Berkelaar, Ben Wubs, Twan Stokhof, Annelies Nuhn en Marjon Berkelaar.

hertha-lunch-opening.jpg

gerard-roling-veld.jpg

hertha-opening-veld.jpg

hertha-aftrap-nieuw-veld.jpg

Naar het overzicht